Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a hiba? Vagy ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
A párom és én lassan 4 hónapja vagyunk együtt.Mikor szeretkezünk akkor általában a kocsiban csináljuk(különböző okok miatt,amit nem részleteznék).Ö nagyon gyorsan felizgul és el is megy..kb olyan 15 perc,gyakran többször is,nekem viszont nincs orgazmusom.Élvezem és szeretem öt jó vele lenni de nem tudok elmenni és ez zavarja öt is meg engem is.Orálisan is izgat egy darabig de ugy sem jön össze.Mit tehetnénk?mivel próbálkozzak/zon?Ti hogy kezelnétek ezt?Mit kellene tegyen hogy nekem is sikerüljön?2011. ápr. 20. 20:41
1/3 anonim válasza:
Sok mindent. Először is vegyen ki egy hotelszobát, mert ott sokkal nyugisabb, majd tanuljon meg kényeztetni,pl nemcsak abból áll a ruhaledobás, hogy lehúzza a nadrágod, minden egyes ruhadarabnak adjatok jelentőséget, állítsa le magát s egyszer próbálja meg azt, hogy nem a férfiasságával törödjön hanem csak veled.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:)és hol izgasson még?mert a mellem nem érzékeny,a nyakam viszont igen az nem elég,és ha megujjaz attól csak kiszáradok és nem leszek nedves többé:(
2011. ápr. 20. 20:46
3/3 anonim válasza:
Ezt az izgasson dolgot ne úgy képzeld el, mint pl a egy számítógépes játékba, hogy nyomom az entert s nől a százalék....megérinti a melled, te várod, hogy történjen valami, nem történik semmi, elgondolkozol, hogy most mi van s végül már nem is tudsz felizgulni, mert nem ott jár az eszed. Üritsd ki a fejed, lazulj el, enged el magad. A csávónak meg azt ajánlom, hogy érzékien simogassa z egész tested, játszon vele, mint egy kisfiú, aki sose látott még ilyent, találjon ki érdekes dolgokat, pl dobozos csokit rak a testedre, majd onnan felfalja. Sokkal több időt adjon az előjátékra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!