Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le akarok vele feküdni, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akarok vele feküdni, de nagy a korkülönbésg. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és teljesen megbízom benne. Ő is lefeküdne velem, az egyetlen akadály számára az a korom. Pedig én nagyon szeretném. Van valami megoldás, hogy együt legyünk minden gond nélkül?
2009. márc. 4. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vgytok?
2009. márc. 4. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok, hogy ez ekkora gondot okoz?
2009. márc. 4. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Fiatal korú vagy vagy annyira nagy a korkülönbség?
2009. márc. 4. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
óóó jaj de nagy gondok....köztünk is nagy a korkül az én javamra,ja és lány vok
2009. márc. 4. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

HA nem vagy még 14 azt még a törvény bűnteti ha akartad ha nem...

Ha már vagy akkor a belegyezéssel történő együttlétet nem bűntetik...

De figyelj ha ilyet kérdezel legalább a saját korod megírhatnád!

2009. márc. 4. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

meg kellett volna írni a korotokat ahhoz, hogy használható választ adjon bárki is... ha 14-15 éves vagy a pasi meg 30 (feltéve hogy lány vagy mert azt sem írtam), akkor joggal akadékoskodik, sőt, akkor azt jelenti, hogy ő egy becsületes ember aki nem használ ki egy kis rajongó tinilányt... ugyanis tinikorban még nem beszélhetünk szerelemről főleg nem egy idős férfi iránt...hidd el, tapasztalatból beszélek, én is "rajongásból" vesztettem el a szüzességem, nem szerelemből de akkor is már 17 éves voltam... a pasi meg 32....én már azóta bánom, mert nagyon klassz lett volna, ha a jelenlegi párom vehette volna el a szüzességem, akire csupán egy évet kellett volna várnom még....le lehet vonni a következtetést

(20/L)

2009. márc. 4. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

én 18 voltam amikor lefeküdtem a nálam 10 évvel idősebb pasimmal és szűz voltam. ma már a férjem.

szerintem a mai világba már nics olyan h kiskorú

2009. márc. 5. 09:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Én egy 16 éves lány vagyok ő pedig 11 évvel idősebb. Az valóban gond, hogy még nem vagyok nagykorú, és én nem rajongok érte, hanem teljes odaadásaal szeretem. Csak azért nem akar velem lefeküdni, mert nem akar kihazsnálni. És fél, hogy ha megbánom , akkor megharagszom rá.PEdig ez nem így lenne. Csak nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy nemkell iylesmiktől tartania
2009. márc. 5. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha várnál még vele egy kicsit? ha tényleg, igazán szereted, nem okozna gondot, hogy megvárd, amíg már nem tartja erkölcstelennek a dolgot...inkább örülj neki, hogy ilyen párod van, aki nem akar kihasználni...lehet sokminden mást is csinálni a szexen kívül együtt, szeretetben
2009. márc. 5. 17:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!