Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok vele feküdni, de nagy a korkülönbésg. Mit csináljak?
HA nem vagy még 14 azt még a törvény bűnteti ha akartad ha nem...
Ha már vagy akkor a belegyezéssel történő együttlétet nem bűntetik...
De figyelj ha ilyet kérdezel legalább a saját korod megírhatnád!
meg kellett volna írni a korotokat ahhoz, hogy használható választ adjon bárki is... ha 14-15 éves vagy a pasi meg 30 (feltéve hogy lány vagy mert azt sem írtam), akkor joggal akadékoskodik, sőt, akkor azt jelenti, hogy ő egy becsületes ember aki nem használ ki egy kis rajongó tinilányt... ugyanis tinikorban még nem beszélhetünk szerelemről főleg nem egy idős férfi iránt...hidd el, tapasztalatból beszélek, én is "rajongásból" vesztettem el a szüzességem, nem szerelemből de akkor is már 17 éves voltam... a pasi meg 32....én már azóta bánom, mert nagyon klassz lett volna, ha a jelenlegi párom vehette volna el a szüzességem, akire csupán egy évet kellett volna várnom még....le lehet vonni a következtetést
(20/L)
én 18 voltam amikor lefeküdtem a nálam 10 évvel idősebb pasimmal és szűz voltam. ma már a férjem.
szerintem a mai világba már nics olyan h kiskorú
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!