Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Becsúszhatott egy kis hiba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsúszhatott egy kis hiba?

Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk,kézzel is rásegítettem,hozzáért a nemiszervéhez lehet,h volt rajta előváladék,és úgy nyúlt be nekem oda,szűz vagyok,és nem bent be az ujja,csak a felszínen nyomogatta..mennyi az esélye,h becsúszik egy kis hiba és baba lesz?
2011. ápr. 20. 19:19
 1/6 anonim válasza:
hany eves vagy?
2011. ápr. 20. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit paranoiás vagyok,és nem tudom hiába-e mert,elviekben így is lehet baba,amúgy 16.
2011. ápr. 20. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, ezek a lehetetlen kérdések :D Legközelebb a kezetekre is húzzatok óvszert. :) Am meg nem, nem valószínű, hogy lesz de ezt Te is tudhatnád magadtól. Azért szerintem ha manapság csak így működne a megtermékenyítés nem lenne sok olyan pár akinek sajnos nem lehet babája. Ehhez egy kicsit több kell. No, persze elviekben lehetne, de ez ilyen ... 0,001% :) Körülbelül. Nem kell ennyire félni. (Bár mondjuk még mindig jobb mintha felelőtlen lennél) De ha tényleg ennyire parázós vagy, akkor legközelebb inkább mossatok kezet. :)

22 hetes kismama

2011. ápr. 20. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,ez nagyon megnyugtató volt..jövőhéten kell megjönnie,ha akkor megjön akk megnyugodok,de több ilyet nem csinálok,mert nagyon beparáztam.
2011. ápr. 20. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
19:37-es vagyok! Nem feltétlenül kell rögtön terhességre gondolni ha most esetleg nem jönne meg ... Azért nem, mert ennyire beparáztál, stresszelsz, idegeskedsz folyton és ez is okozhat vérzés kimaradást vagy azt is, hogy késik. Ha tényleg nem jönne meg akkor várj egy pár napot aztán csak a biztonság kedvéért és a saját magad megnyugtatása érdekében csinálj egy tesztet de ahogy már korábban is írtam nagyon nem valószínű, hogy ennyitől teherbe estél, sőt ez mondhatni lehetetlen. Ha negatív lesz a teszt valószínűleg csak azért késik mert idegeskedsz ... Később akár meg is ismételheted a tesztet ha végképp nem tudsz megnyugodni de szerintem már most elkezdhetnél mert szerintem teljesen feleslegesen idegeskedsz ezen. :) Tény, hogy van aki egyetlen egy védekezés nélküli együttlét után is teherbe esik (de ott már együttlétről van szó, nem tapizásról:)) de mi például a párommal több mint 2 évig megszakítással védekeztünk, sőt volt olyan, hogy egyáltalán nem védekeztünk és még így is ilyen sok idő után jött a baba. De ezzel nem a megszakításos védekezés mellett szeretnék érvelni, mert van nekem is olyan ismerősöm aki EGYETLEN EGYSZER nem védekezett a párjával és megfogant a baba. Embere válogatja ... De a Te esetedben sztem abzsolut nincs ok az idegeskedésre. :)
2011. ápr. 21. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Pontosan jött meg..:D
2011. ápr. 27. 18:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!