Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban egy 18éves srác mennyit képes várni a szexszel, ha a 16éves barátnője még szűz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 19:08
2/15 anonim válasza:
Én 24 évesen is szűz vagyok, szóval legalább 6 évet :D
3/15 anonim válasza:
Ha az a srác szereti a barátnőjét akkor akármeddig:)
4/15 anonim válasza:
Ha tényleg szerelem van akkor képes várni. De általában olyan fél év után manapság "illik"
5/15 anonim válasza:
Ez szerintem egyenre szabott.....kerdezd meg tole max mennyit varna????......
7/15 anonim válasza:
Én 16 éves voltam, a párom 23 és 4 hónapot várt rám. Már szenvedett eléggé mert én meg még 16 éves kiscsitriként húztam is az agyát rendesen (úgy értem dörgölőztem, meg minden, de én is szűz voltam :P). Aztán 4 hónap után feküdtünk le de szerintem várt volna többet is ha muszáj, pedig nem 18 éves volt hanem 23. Még mindig együtt vagyunk :)
8/15 anonim válasza:
Hat en 18 vagyok most es egy olyan lany sincs az eletemben akivel realisan baratsagnal tobbet kepzelnek el... ugyhogy varok. Ha lenne baratnom akkor is meg tudnam tenni ugyanezt. Finoman biztos probalkoznek, de csak annyira h lassa h akkor csinaljuk amikor majd o akarja.
9/15 anonim válasza:
Én 21 éves voltam, barátom szintén 21, én szűz, ő már régóta nem. Mégis várt rám 4 és fél hónapot. :)
10/15 anonim válasza:
ááááá nem úgy van az, sztem pár hétnél többet nem, mert dob aztán talál magának száz másikat, akire nem kell várni
én komcsi nem értem az ilyen lányokat, ez valami beképzeltség sztem, hogy "a fiú várjon csak", aztán majd pofára esnek, mert a srác meg gondolja magában, hogy "vár rád a halál anyukám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!