Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Ég a farkam!
Figyelt kérdés
Főztem zacskós levest, és tettem bele iszonyúcsípős paprikád. Megettem direkt megmostam kezem, majd mentem masztizni. Erre elkezdett égni a farkam, és folyton pisilnni kell, és úgyérzem mindha tűz jönne ki belőle... először engedtem ki vizet és beletettem, hogy jobb legyen.. mostmeg nedveszsepivel betekertem, de még mindig iszonyúrossz...2011. ápr. 20. 18:03
11/15 anonim válasza:
Ciki... :D Viszont a víz nem oldja a kapszaicint, ami a paprika csípősségét adja, szóval sokat nem segít, ha mosogatod. Majd elmúlik magától, mint ahogy a szádban is elmúlik a csípős ételek után. ;)
12/15 anonim válasza:
Ha már szenvedtél, remélem legalább ízlett a zacskósleves...
13/15 anonim válasza:
Józsi, hívjad má' a tűzoltókat, mielőtt a gatyád is felgyullad bazz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!