Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tizenöt évesen korai szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenöt évesen korai szerintetek a szex? (15,5/L)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

De aztán ne gyere egy hét múlva azzal a kérdéssel, hogy "lehetek terhes?"

Szerintem még korai, ha nem tartanád annak nem itt keresnél rá választ, mellesleg szerintem nem is tudhatsz ennyi idősen mindent a védekezésről és lehet, hogy most azt hiszed, hogy nagyon szerelmes vagy, de ez akár pár hét alatt el is múlhat és akkor bánhatod!

Amúgy a te életed a te döntésed!

2011. ápr. 20. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
ha úgy vesszük hogy manapság 14 évesen már van aki nem szűz akk nem
2011. ápr. 20. 17:52
 13/17 anonim válasza:
Hát ez több tényezőtől is függ.Én is 15 és fél voltam amikor lefeküdtem a barátommal.Én speckó nem bántam meg.Azóta is együtt vagyunk, már lassan két éve :) Ez a kapcsolattól is függ, mennyire komoly, mennyire szereted az illetőt, mennyire bízol meg benne és még sorolhatnám..:)
2011. ápr. 20. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Koreai. Méghozzá északi.
2011. ápr. 20. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem igen, de ha megfelelő társad van hozzá és érettnek érzed rá magad, akkor lehet, hogy nem
2011. ápr. 20. 20:33
 16/17 anonim válasza:
én 15 voltam mikor elvesztettem...igaz még csak 2 hónapja voltunk együtt(köszönöm,nem kérek ribanc jelzőket),ő azt mondta,hogyha szeretném,akkor még várjunk,mert nem szeretné ezzel elrontani a kapcsolatot.viszont tudtam,hogy nagyon szeret,és én is őt,és akkor ott,abban a pillanatban,tudtam,hogy vele szeretném elveszteni.és még mindig együtt vagyunk,lassan 7 hónapja.tudom ez nem sok idő,de nem csak arra kellek neki,hogy legyen kit kurogatnia...
2011. ápr. 20. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
figyelj ezt te tudod hogy hogy érzed.ha úgy érzed emgtaláltad azt, akinek oda adod a szüzességedet akkor nem korai.de ha úgy érzed hogy később megbánnád akkor korai.én 15 voltam miko elvesztettem a párommal, ő is velem veszitette el.immár 3éve vagyunk 1ütt, nem bántam meg egyáltalán ami történt.18L.
2011. ápr. 20. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!