Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szóval a barátommal szoktunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval a barátommal szoktunk pettingelni, ilyen kisebb pettingek voltak, s most megjött, s h mondjam meg a barátomnak h most nem lehet, merthogy megvan? csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Azt meg engeded, hogy a bugyidban turkáljon, de azt nem mered kerek-perec megmondani neki, hogy megjött?
2011. ápr. 20. 16:52
 2/11 A kérdező kommentje:
kb. :$$
2011. ápr. 20. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Menstruálok.
2011. ápr. 20. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért nem mered nyíltan megmondani, hogy menstruálsz?
2011. ápr. 20. 16:58
 5/11 A kérdező kommentje:
nemtudom, talán azért mert még nem volt rá szükség h megmondjam neki... vagy nemtudom :$ :S
2011. ápr. 20. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
A pettinget még nem zárja ki, mondd el neki. Nincs ebbe semmi ciki.
2011. ápr. 20. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Hmm. ez így érdekes, igaza van az első írónak.

Mond meg neki kerek perec, hogy most nem lehet mert megvan és kész. Ha normális gondolkodású akkor megérti és nem fogja gáznak érezni, hogy elmondtad neki.

2011. ápr. 20. 17:09
 8/11 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm a válaszokat:)
2011. ápr. 20. 17:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha annyit közölsz vele, hogy most szoknya alá ne nyúljon, vagy nadrágot most nem tudod levenni, akkor szerintem érteni fogja a dolgot. Ha nagyon értetlenkedik még, csak tedd hozzá, hogy pár nap múlva elmúlik, és akkor megint egy hónapig nem lesz ilyen gond

egyébként engem elég meglepett, hogy mióta összejöttem barátommal (kb 3 hónapja), minden egyes alkalommal úgy jött meg, hogy pont mielőtt vagy miután találkoztunk, sose akkor amikor épp XD (sajna heti egyszer vagy kétszer tudom csak látni)

2011. ápr. 20. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Megjött szal sajnos most nem nagyon lehet semmi ilyen majd máskor??????? Gondolom valahogy így.
2011. ápr. 20. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!