Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi csak a szexre kell a nőnek? Mik az árulkodó jelek? 20F
A LEGTÖBB esetben (hangsúlyozom, nem minden hanem legtöbb) onnan, hogy már első éjszaka odaadják magukat a pasinak...
Aztán másnap pápá...
Lényeg!
Hogy ha egyszerűen, minden túl könnyen megy a csajnál akkor lehet sejteni, hogy ez rövid távú dolog lesz azaz csak szex még ma este.....
a legtöbb esetben.....
Persze vannak olyan nők is akik, szeretik minél hamarabb megtudni, hogy a pasi jó e az ágyban! Mert vannak olyan nők akik szex alapján döntik el, hogy ebből lesz e komolyabb, hosszabb távú....
Pölö az én jelenlegi barátnőm ilyen volt, azaz első nap le is feküdtünk, de már 1,5 éve kb együtt vagyunk...:)
"Mert vannak olyan nők akik szex alapján döntik el, hogy ebből lesz e komolyabb, hosszabb távú...."
Bocsánat, de ez nem gáz egy kicsit? Ha kiderül, hogy "rossz" vagyok az ágyban, akkor már nem is kellek? Ez nem durva? Hasonló hozzáállásért (egyébként joggal) a nők úgy elküldik a francba a férfiakat, de nekik sem kéne így viselkedni.
Jesszus. Ha én megtudnám, hogy egy nőnek ez a célja, tesztelni a farkam, akkor tényleg vége lenne, de az én döntésemből. Uh.
Nem viccelek!
Tényleg vannak olyan nők akik fontos , hogy a jövőbeli partnerük milyen lesz az ágyban!
És vannak akik ez után döntik el, hogy lesz e folytatás!
Sokféle ember van, és ez a sokféle ember , mind másképp gondolkodik....:) Szóval van aki ez alapján dönt, van aki a hajszín alapján!
Miért lenne gáz? :O Hülyeség egy olyannal együtt lenni egy csomó ideig, akivel aztán később kiderül, hogy szar az ágyban :P Nem csak a szex a fontos egy kapcsolatban, de az is, eléggé :P
17/F
De ez gáz. Lehetnek bármilyen belső értékeid, ha nem vagy jó az ágyban, már mehetsz is. Erre nem tudok pozitív jelzőt találni.
Te ettől nem érzed szarul magad? Hogy ha te akkor nem feleltél volna meg az ágyban, te is mehettél volna? És nem jut eszedbe, hogy az a legfőbb oka annak, hogy veled van, hogy jó vagy az ágyban?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!