Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Aki a csikló általi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Aki a csikló általi önkielégítést "szokta" csinálni, nálatok van olyan, hogy 3szor is el tudtok menni egymás után? Részletek alul

Figyelt kérdés
Ingerlem a csiklómat,és miután megvolt az orgazmus,utána picit leállok,de nem veszem el az ujjam,és utána tovább csinálom,és pár másodperc alatt újra elmegyek,de már nem olyan intenzíven. És ezt tudom fokozni egy harmadikkal.
2011. ápr. 20. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
ez így normális :))
2011. ápr. 20. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen :) Ritka ha én csinálok magamnak több "menetet". Inkább a párom, na nála állt. van 3 orgazmusom :)
2011. ápr. 20. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 5 percig csinálom, már zsibbad a kezem de alig sikerül xD
2011. ápr. 20. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
15:58 vagyok, még annyit hogy ennek csak örülj.
2011. ápr. 20. 15:58
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

utolsó: sajna annyira nem örülök,mert ha együtt vagyok a partneremmel,akkor nem tudok elmenni hüvelyi úton (és nem a mostani az első párom,szval nem csak vele nem tudok) ,csak akkor,ha ő is a csiklómat ingerli,és elég nehéz rávezetnem,hogy mikor jó nekem....

Ez ilyen beállítottság,vagy hallottam olyat,hogy esetleg ez attól van,hogy én a legelső szexuális élményem előtt is így (csikló) elégítettem ki magamat,de szerintem ez hülyeség. Vélemény?

2011. ápr. 20. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
a párod úgy is tudaj ingerelni a csiklódat, hogy benned van, így el lehet menni szex közben is. hát, persze össze kell tudni hozni :)
2011. ápr. 20. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
fogod magad, és szex közben is ingerled a csiklódat. ennyi. elélvezel.
2011. ápr. 20. 18:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!