Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit éreztek ha a lánynal orgazmusa van? Érzitek a hüvelyöszzehúzódásokat?
8:13 ott a pont! :)
Én volt amikor éreztem, volt mikor nem. Mikor nem éreztem lehet nem is volt orgazmusa? :D
8:13 vagyok
az tény hogy az orgazmus összehuzódásokkal jár
ha nincs,orgazmus sincs
viszont mint irtam azt lehet müködtetni orgazmus nélkül is:DD
hozzá teszem nő vagyok,és nem azért tudom annnyira mert megjátszom,SOHA,ha van van ,ha nincs nincs...ennyi
Oké, hogy nyög valaki, meg összeszorítgatja a hüvelyét, de arra kíváncsi vagyok, hogy azt, hogy orgazmus után elernyed a hüvely (tágul) na meg a bő váladékozást, azt vajon hogy játssza meg. És szerintem azt a kielégült fejet se lehet elszínészkedni, max. egy nagyon tapasztalatlan fickó veszi be...
egy nő, aki ellenzi a megjátszást...
utolsó!
mégis rengeteg nő megjátsza és rengeteg pasi(tapasztalt vagy sem)elhiszi..és sajnálom a pasikat hogy igy át vannak verve,de sok pasi ha utána olvasna hogy pl a nők között milyen alacsony %-ban hogy hüvelyi uton orgazmusa van akkor nem dőlnének be.
Viszont a nők mellett szóljon az hogy azért csinálja a többség hogy apasi kedvére tegyen,hogy ne bántsa meg,szóval sok esetben ez "kegyeshazugság"..pedig egyszerübb lenne sok pasanak felvilágositást tartani és elmagyarázni a dolgokat,és megmutatni,rávezetni hogy hogyan jó
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!