Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen volt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kérdésem lányoknak szól,akik szűz fiúval voltak először. Mint minden,gondolom a szex sem megy rögtön elsőre.
Akik szűz fiúval veszítették el,milyen élmény volt?
Mert gondolom mint minden,a szex sem megy elsőre.
De ez okozott bárkinek is gondot??
Kérlek tapasztalatokat írjatok!!!!
Köszönöm :)))
2011. ápr. 20. 15:14
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi,kicsit elírtam :)))
2011. ápr. 20. 15:15
3/8 A kérdező kommentje:
lányok...
2011. ápr. 20. 15:18
5/8 anonim válasza:
Fájt egy kicsit, és nagyon izgultam, de örülök, hogy vele vesztíttem el, mivel neki is én voltam az első, és emiatt nagyon figyelt rám, és gyengéd volt.
Ha még egyszer szűz lennék, akkor is szűz pasival szeretném elveszíteni!
6/8 anonim válasza:
Nekem egy kicsit gyors volt. De gyönyörű emlék.
17/L
7/8 anonim válasza:
hát nekem nagyon jou volt, igaz h eléggé fájt eleinte, de nem változtatnék rajta semmit.És hogy neki is velem volt az első számomrqa fontos volt, nagyon gyengéd volt, és minden percbe a fülembe súgta, hogy szeret.
8/8 anonim válasza:
kicsit bénák vtunk, de azóta is együttvagyunk:)) nehezen ment be nekem, kicsit fájt is, de utána csodálatos volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!