Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran maszturbaltok?
Figyelt kérdés
fiu/lany eletkort pls irjatok oda :)2009. márc. 4. 15:38
2/10 anonim válasza:
havonta 1x-2x ...de hozzáteszem, van párom, azért csak ennyit (20/L)
3/10 anonim válasza:
Van mikor minden nap, van mikor hónapokig semmi... Hangulat függő :)
4/10 anonim válasza:
Változó..valamikor napi 2x..általában naponta..vagy minden másnap.de 3 nap után már kívánja a szervezetem és kikell elégítenem magam ha nincs csajom.
22 fiu
5/10 anonim válasza:
en atlagosan orankent 5szor szoktam, mert ugy hallottam itt, hogy ez a normalis napi minimum!!!!
6/10 anonim válasza:
volt napi 2 is egy ideig, de átlagosan csak egyszer. bár az utóbbi időben már erre sincs szükség, a barátnőm mindent pótol :D 16/F
9/10 anonim válasza:
Háát ez kedv függö valamikor mindennap 1 de ha otthon vahyok a párommal akor nincs rá szükség!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!