Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek is ez van?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek is ez van? Fiúk! Ez nem undorító?

Figyelt kérdés

Amikor megkívánok valakit,nagyon benedvesedem. De már akkor,amikor még csak simogatjuk egymást ruhán keresztül,és csókolózunk,már akkor nagyon ...

És nekem elég hülye érzés,hogy amikor a bugyimba nyúkálnak,akkor úgy érzem elmegy a kedve,hogy tocsog aa...szóval értitek :// Ez nem undorító? Szerintem természetes,másképp nehezen közösülnék bárkivel is (szűz vagyok) de hogy már akkor árvíz van,amikor még csak megsimogatják a combom....hát nem is tudom. Ez normális? És fiúk! Ez undorító? vagy inkább izgató?

2011. ápr. 20. 14:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam :))
2011. ápr. 20. 14:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. hisz ha nem nedvesednél be eléggé fájdlmas lenne ha behatol. de igy nem:)
2011. ápr. 20. 14:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Akinek undorító a nedves punci, az foglalkozzon fiúkkal. :)
2011. ápr. 20. 14:53
 14/20 anonim válasza:
A punci nedvesen csodálatos! Ettől inkább még izgatóbb vagy. Örülj neki, hogy ilyen szerencséd van.
2011. ápr. 20. 15:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Aki tudja, hogy miről van szó, annak ez felemelő érzés. A természet egyik csodája. Úgy működik a testünk, hogy minden könnyen és kellemesen menjen.
2011. ápr. 20. 15:40
 16/20 szamo77d ***** válasza:

Ez nem baj, pláne nem betegség, ettől ne félj! Nekem is

volt egy olyan bnőm, akiről még le sem szedtem a ruhát,

de a combján már patakokban gördült le a nedve! De hát ez

így jó!

2011. ápr. 20. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:
nagyon is izgató , semmiféle undorítóság nincs benne sőőt.. hmmm
2011. ápr. 20. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Pont az a lényeg, hogy benedvesedjél.

Ha ez nem történik meg, akkor a fiú valamit rosszul csinál.

(Egyébként érdekes, hogy azok a pasik, akik nekem bejöttek, annyira görcsöltem közben, hogy nem tudtam benedvesedni. És volt 1 srác, aki nem tetszett annyira. Nem feküdtem le vele, semmi komoly nem történt, csak csókolóztunk, meg simogatott, stb, lazán vettem... hazamentem, bugyit kellett cserélnem, annyira tudta a dolgát :-DDD)

2011. ápr. 20. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen típus vagyok, és az a tapasztalatom, hogy a férfiak imádják..mindegyik megjegyezte, hogy mennyire jó, hogy ilyen nedves vagyok..egyszerűen elveszi az eszüket. : D Szóval örülj neki, ez csak áldás.
2011. ápr. 21. 18:10
 20/20 szamo77d ***** válasza:

Teljesen normális, hála az Égnek, hogy így van! Örülj neki, És nehogy azt hidd, hogy a fiúk számára ez undo-

rító. Sőt, kattannak rá! Nedvedz csak nyugodtan, ez min-

dent megkönnyít! És ne félj, hogy beteg vagy!

2011. ápr. 22. 11:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!