Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Korai magömlésre vmi tipp?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai magömlésre vmi tipp?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, az a bajom, hogy sokszor korán elsülök. Maszturbálni naponta 1-2 alkalommal szoktam, de akárhogy csinálom, nem nagyon bírom általában 5 percnél tovább. Túl korán kezdtem el csinálni (kb 10-12 évesen), és mindig hamar végeztem, és ez valószínűleg beidegződött. A dolog "érdekessége", hogy orált azt bírom 20-30 percig simán, pedig a barátnőm nagyon jól csinálja, de maszturbálás és szex közben hamar elmegyek (mindkettőnél kb 5 perc, de van hogy a szexet jobban bírom). Sokan írják, hogy jó megoldás az, ha szex előtt kiverem, de akkor meg az a baj, hogy ha kevés a "pihenőidő", akkor sokkal kevésbé érzékeny a farkam és alig érzek valamit, ha meg túl sok, akkor hamar elmegyek. Tudtok tippet adni?
2011. ápr. 20. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el. A csúcs közelében Magdi anyusra kell gondolni, ahogy gurul le a lépcsőn. Nekem bevált.
2011. ápr. 20. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:
XD
2011. ápr. 20. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Van persze, előtte gyorsan kivered a klotyón, ez tutibiztos beválik.
2011. ápr. 20. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Miközben Sexelsz és már eléggé a "végéhez" közeledsz állj le!

Vár meg míg elmúlik az izgalmi állapot és utána kezd megint el az egészet úgy mintha most kezdenél hozzá a Sexhez!

Nekem is ilyen problémám volt elég hosszdalmas tortúra volt(2 hónap), de most már nálam minden rendben van! :)

Nálam bevált!

2011. ápr. 20. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha 20-30 percig csinálja orálisan és szerinted korai magömléssel küzdesz, akkor vagy nagyon rosszul csinálja vagy nincs korai magömlésed:) Az 5 perc amúgy sem korai magömlés (előjátékkal), mert az kb. 3 lökést jelentene. Ha tovább akarod csinálni, akkor hagyd pl. lovagolni a saját ritmusában, úgy hogy te nem mozogsz bele. Nem muszáj továbbá hübele balázs módjára egyből Pierre Woodman tempóra kapcsolni, te hamar elmész ráadásul kevés lány élvezi. Kezdd lassan, figyelj a jelzéseire, csináld az ő ritmusában, mielőtt úgy érzed, hogy menten eldurransz állj meg, vedd ki, pihenj kicsit esetleg nyalj bele a punettibe (ez még plusz kenést is ad:)). Egy szó mint száz vonatkoztass el a rejszolástól és ne úgy próbálj szeretkezni, mint ahogy rejszolsz vagy ahogy a "filmekben" láttad. De gondolhatsz egy darab kolbászra is egy vágódeszkán, amitt épp felkarikáznak:)

Amúgy a te korodban amit 15-25 köré saccolok mindenki ki tudja verni >5 perc alatt... Otthoni gyakorlásnak meg megpróbálhatod késleltetni rejsz közben, sokkal nagyobbat élvezel.

2011. ápr. 20. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen gonddal küszködök. Egy ismerősöm szerint ilyenkor kicsit inni kell. Nem kell berúgni, de 1-2 feles megteszi a hatását (vagy akármi, ez egyéni ízlés). Én is épp tesztelni akarom ezt a módszert hamarosan.
2011. ápr. 20. 15:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek:

Igen, az orál miatt írtam, hogy elég érdekes a dolog, mivel ott bírom 30 percig, szexnél meg 5-10 perc. Szerintem az is lehetséges, hogy az aggályaim miatt van ez így, mivel nem vagyok megelégedve a méretemmel, bár barátnőm soha nem panaszkodott, és látom rajta, hogy tényleg nem színleli az orgazmust.

Utolsónak: egy kis ivás tényleg segít, észrevettem én is, hogyha kicsit spicces vagyok, tovább bírom, de azért minden menetnél ezt megjátszani, hát.. :D

2011. ápr. 20. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj öcsém ezt dobta a gép ennyi ezzel nem tudsz mit csinálni én hál istennek akkor megyek el amikor akarok

én szabályozom.30ff

2011. ápr. 20. 15:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!