Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem fog "megundorodni"? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fog "megundorodni"? Vagy épp hülyének nézni?

Figyelt kérdés

A barátom nálunk alszik ma , gondolom lesz is valami.de van egy kis gondom.csúnya a hátam, tele van pattanással, ráadásul most,hogy ráizgultam a mai estére még több jött ki.mit csináljak? ne vegyem le a pólóm? szerintetek mit fog reagálni? ti mit reagálnátok?

??/L

2011. ápr. 20. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem a belső combom és a nemi szerveim környéke nagyon ronda... olyan sötétbarna, mintha piszkos lenne, mintha nem tisztálkodnék rendesen, undorító, ráadásul a szeméremdombom meg tiszta kipattogzás a borotvától... de szőrősen is ronda... szóval nekem is megvannak az ilyen bajaim... amikor egy pasi először látja világosban, majdnem elsírom magam és azon gondolkodom, vajon mit gondolhat most?

de érdekes módon még soha senki nem említette, hogy baja lenne vele és nem láttam semmit az arcukon, még egy kis meglepettséget sem, mintha észre sem vennék... többtől rá is kérdeztem, és mindegyik ledöbbent, hogy én ezen izgulok és hogy semmi baj nincs a puncim kinézetével... pedig én iszonyodom tőle, ha a tükörben megnézem.

21/L

2011. ápr. 20. 13:24
 12/15 tabaki ***** válasza:
Hogyha ezen fennakad, akkor pá. Ha korodbeli, számíthatsz rá, hogy hasonló lelki bajai vannak -- ha véletlenül nem pattanásos, attól fog félni, hogy szőrös, csupasz, kövér, sovány, túl rövid/hosszú, vagy bármitől. De téged ezek valamelyike eltántorítana, ha szereted? Bocs, legalább a szerelmesektől elvárható, hogy megértsék egymást... Gondolod, eddig hibátlannak látott, és most a mennyekből zuhan alá? Te mit reagálnál fordított esetben? Reagálnál?
2011. ápr. 20. 14:08
 13/15 tabaki ***** válasza:
Ja, és ha tényleg az a célod, hogy "legyen valami", előbb-utóbb HAGYHATOD, hogy lehúzza a pólód. Hékás, ez A FIÚNAK lesz győzelem... Ha ennek mámorában még a ripacsaidat vizsgálgatja, nem épeszű, küldd ki a gangra aludni.
2011. ápr. 20. 14:21
 14/15 anonim válasza:
Hogy sikerült az együttalvás?
2011. ápr. 22. 01:01
 15/15 A kérdező kommentje:
nem volt semmi gond:) nagyon megkönnyebültem
2011. ápr. 22. 07:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!