Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fog "megundorodni"? Vagy épp hülyének nézni?
A barátom nálunk alszik ma , gondolom lesz is valami.de van egy kis gondom.csúnya a hátam, tele van pattanással, ráadásul most,hogy ráizgultam a mai estére még több jött ki.mit csináljak? ne vegyem le a pólóm? szerintetek mit fog reagálni? ti mit reagálnátok?
??/L
nekem a belső combom és a nemi szerveim környéke nagyon ronda... olyan sötétbarna, mintha piszkos lenne, mintha nem tisztálkodnék rendesen, undorító, ráadásul a szeméremdombom meg tiszta kipattogzás a borotvától... de szőrősen is ronda... szóval nekem is megvannak az ilyen bajaim... amikor egy pasi először látja világosban, majdnem elsírom magam és azon gondolkodom, vajon mit gondolhat most?
de érdekes módon még soha senki nem említette, hogy baja lenne vele és nem láttam semmit az arcukon, még egy kis meglepettséget sem, mintha észre sem vennék... többtől rá is kérdeztem, és mindegyik ledöbbent, hogy én ezen izgulok és hogy semmi baj nincs a puncim kinézetével... pedig én iszonyodom tőle, ha a tükörben megnézem.
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!