Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kezdeményezzen ezek után?
A gondom az, hogy korábban, amikor a Párom kezdeményezte a szexet általában olyankor tette ezt, amikor vagy fáradt voltam, vagy fájt valamim, vagy -nem is tudom, igazából nevetséges - de mindig volt valami bajom, (de ezt tényleg nagyon hülyén jött ki, és mielőtt bárki írná, hgoy kifogások voltak csak), nem azok voltak.
Szval, mára eljutottunk oda, hogy már nem kezdeményez. Mindig azt mondja, hogy azért nem, mert csak akkor szeretkezünk, ha én úgy akarom. Nos, én vágynék rá, hogy Ő is kezdeményezzen, de nem tudom, hogy ezek után hogyan tudnám elérni Nála, talán már sehogy. 9 hónapja vagyunk együtt, és nem akarom leírni ezt a kapcsolatot, mert nagyon szeretem, de ez a kérdés megoldatlan, és ötletem sincs, hogy hogyan érjem el, hogy újra kezdeményezzen. Tudom, hogy ahhoz Nekem is úgy kéne hozzáállnom, hogy ne legyen semmi bajom, de ezt majd én megoldom, csak azt a részét nem tudom, hogy hogyan érjem el, hogy újra Ő bújjon, simogasson, kezdjen el izgatni.
Kérlek Benneteket, hogy normális válaszokat adjatok!
Nagyon szépen köszönöm előre is!
További szép napot Mindenkinek!
Szia!
Köszönöm a tanácsokat, beváltak. Csak beszéltük, hogy megírom, és tényleg sikerült!
Köszi mégegyszer!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!