Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell átlagosan egy pénisz regenerálódásához? (lent még)
Aki nem értené a kérdést, annak érthetőbben:
ha egy férfi elévez a pénisze lekokad, az érdekelne, mennyi az az átlagos idő ami után ujra megmerevedik(akciókész)?
Jaj... A kérdésedet olvasva megijedtem, azt hittem, leszakadt, vagy beletörött valamibe. Aztán a magyarázatot olvasva megnyugodtam... :-D
Szóval a pénisznek nem kell regenerálódnia, semmilyen károsodás nem érte. A fizikai (tehát nem az emocionális, hanem a fizikai) vágy ismételt kialakulása pedig sok mindentől függ, többek között attól is, amire Kingaa1 volt szíves rávilágítani...
Nálam is (helyzettől függően) a néhány perctől fél- háromnegyed óra... Szerintem kb. ez az átlagos idő.
Pedro
A kielégültég fokozódásával, valamint az életkor előrehaladtával ez az idő kitolódik.
Egy kanos 20évesnek 1 perc kb.
3 nap???
Szóljál, segítek... (Nem neki! Neked!) :-D
Pedro
Igen, sajnos 3 nap. Van, amikor több. :(
Kösz, de én egyedül is tök jól elvagyok ;)
3 napos férj feleségének: nem lehet h szükség lenne,vmi orvosi konzultációra.
ma ez már nem ciki
am a barátomnak mindig változó,de max. fél-1 óra
3 napos feleség :) Azért régebb óta vagyunk házasok. :D
Amióta megismertem, ilyen.
Nem szervi gondja van, egyszerűen akkor napokig nem kívánja.
Párszor erőlködtem, akkor kb után fél óra múlva már állt, mint a cövek, de azt mondta, a második nem okoz neki akkora örömöt.
Ha 3 napon belül próbálkozom, akkor se a keménységgel, vagy a felállással van gond, hanem egyszerűen nincs hangulata hozzá.
Már én is gondolkodtam dokiban. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!