Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti melyiket kedvelitek jobban?
Figyelt kérdés
ti jobban kedvelitek a kigyurt palikat, mint a sovany avagy kover csavokat? mert van aki szerint "lehetsz kigyurt" stb de attol nem vagy vonzo :S....2011. ápr. 20. 10:53
1/9 anonim válasza:
sztem előny ha vki kivan gyúrva
ez olyan, mint a lányoknál a nagyobb cici :):)
2/9 anonim válasza:
Ez nem alkat kérdése nálam végülis. De a vékony pasikat nem szeretem. Annyira kigyúrtnak sem kell lennie. De igazából bármelyik típust megszerethetem. Volt egy fiú akit imádtam és kövér volt. Én is meglepődtem magamon, de ez van.
3/9 A kérdező kommentje:
azert na akover csavok ... :D
2011. ápr. 20. 11:00
4/9 anonim válasza:
szerintem a kigyurt fiuk jobbak,de vannak kozuluk hue bekebzelt f...ok...: szal mind1 h mien egy casvo csak tetszedjen:P
5/9 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik,ha izmos a pasi,de nincs hülyére gyúrva!!!
6/9 anonim válasza:
Jó, ha van a pasin egy kis izom, de egy bizonyos mennyiség után számomra inkább visszataszító. Inkább legyen 1 picit vékonyabb, mint kigyúrt izomagy. De a legjobb valahol a kettő közt.
A mackós pasik viszont abszolút nem jönnek be.
7/9 anonim válasza:
én 26L vagyok , rendszeresen edzem , ápolt vagyok , fontos hogy jol nézek ki ... mégis a macis fiuk jönnek be !! nagyon kényelmes is ám egy kis pihe puha pocakocska :o))
8/9 A kérdező kommentje:
Engem is bekepzeltnek mondanak :D de ez nem akadalyo meg csajoknal..:)
2011. ápr. 20. 20:46
9/9 anonim válasza:
ne legyen kigyurva,de egy picit feszes legyen es vekony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!