Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok ti melyiket kedvelitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti melyiket kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés
ti jobban kedvelitek a kigyurt palikat, mint a sovany avagy kover csavokat? mert van aki szerint "lehetsz kigyurt" stb de attol nem vagy vonzo :S....
2011. ápr. 20. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:

sztem előny ha vki kivan gyúrva

ez olyan, mint a lányoknál a nagyobb cici :):)

2011. ápr. 20. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem alkat kérdése nálam végülis. De a vékony pasikat nem szeretem. Annyira kigyúrtnak sem kell lennie. De igazából bármelyik típust megszerethetem. Volt egy fiú akit imádtam és kövér volt. Én is meglepődtem magamon, de ez van.
2011. ápr. 20. 10:59
 3/9 A kérdező kommentje:
azert na akover csavok ... :D
2011. ápr. 20. 11:00
 4/9 anonim válasza:
szerintem a kigyurt fiuk jobbak,de vannak kozuluk hue bekebzelt f...ok...: szal mind1 h mien egy casvo csak tetszedjen:P
2011. ápr. 20. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszik,ha izmos a pasi,de nincs hülyére gyúrva!!!
2011. ápr. 20. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó, ha van a pasin egy kis izom, de egy bizonyos mennyiség után számomra inkább visszataszító. Inkább legyen 1 picit vékonyabb, mint kigyúrt izomagy. De a legjobb valahol a kettő közt.

A mackós pasik viszont abszolút nem jönnek be.

2011. ápr. 20. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
én 26L vagyok , rendszeresen edzem , ápolt vagyok , fontos hogy jol nézek ki ... mégis a macis fiuk jönnek be !! nagyon kényelmes is ám egy kis pihe puha pocakocska :o))
2011. ápr. 20. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Engem is bekepzeltnek mondanak :D de ez nem akadalyo meg csajoknal..:)
2011. ápr. 20. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
ne legyen kigyurva,de egy picit feszes legyen es vekony
2014. szept. 25. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!