Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most hogy van? (Kérdésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most hogy van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Vannak olyan lányok akik "rendesnek", kedvesnek, aranyosnak látszanak, közben meg r*bancok.

Összejöttem egy lányal pár hónapja, tündéri lány volt.

Útánna amikor bemutattam egy haveromnak, mutatott rola elég érdekes videokat ami a kolégiumban készültek.

pl. nem egy olyan video volt amin ketten d*gták. :(

A kérdésem az hogy, hogy tuom megkülömböztettni a rendes lányokat az álcázott ribiktöl? :((

2011. ápr. 20. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyabol az a lanyeg amit a 11:28 valaszolo leirt a vegen, ne a boritojarol iteld meg a konyvet. Azert , mert valaki szentikenek allitja bemagat nem biztos, hogy az sot epp ellenkezoleg. De ha valaki megmondja a frankot, akkor annak altalaba hinni lehet.Ez olyan mint Gigi es Eva a vv-bol:D
2011. ápr. 20. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
<lenyeg> elirtam
2011. ápr. 20. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:

11:28-nak

Köszönöm. Ahogy írtam ha barátom van akkor őt nem csalom meg. Ha pedig valakinek nincs párkapcsolata miért ne lehetne másokkal. Az pedig, hogy szeretem az orált és az anált nem hiszem, hogy olyan nagy baj. Sokan szeretik.

2011. ápr. 20. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
sajnos van, hogy a legtündéribb lányok a legaljasabb-legönteltebbbek :( a tanulság, hogy előbb le kell informálni és hosszan kell ismerkedni, addig viszont semmi érzelem, mert pórul jársz!
2011. ápr. 20. 14:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!