Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
◘•..Csilla..• kérdése:
Helyesen dontenék? Nem tudok donteni peddig akarom és o is. Félek!?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok s elakarom veszteni a párommal.
De félek!
Peddig szeretem meg minden!
2011. ápr. 20. 10:44
1/6 anonim válasza:
Ha félsz, és itt teszed fel ezt a kérdést, addig ne feküdj le vele!
2/6 anonim válasza:
várj addig, amíg elmúlik a félelmed, utána mehet a menet.
3/6 Kései Sirató válasza:
Próbálkozzatok először csak pettinggel.
4/6 anonim válasza:
Ha félsz akkor mi a kérdés? Akkor feküdj le vele ha úgy érzed, hogy szeretnéd és nem is félsz már. Nekem 14 évesen meg se fordult a fejemben, hogy félnék. De végül 15 éves voltam és egyáltalán nem bántam meg. 24/L
5/6 anonim válasza:
Én a helyedben lefeküdnék vele.. addig fogsz félni, amíg meg nem történik.
6/6 anonim válasza:
pettingeljetek először jó sokat.aztán majd utána pár hónap múlva jöhet a szex is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!