Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak/srácok! Nektek van valami fétisetek? Ruhadarab, vagy testrész?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 09:46
21/34 anonim válasza:
15 soros fekete-fehér koptatott steel. Szoktam vele játszani :)
22/34 anonim válasza:
alsógatya *_*de csak boxer vagy feszülős vagy bő, szinte minig abba verem :DDDDd
23/34 A kérdező kommentje:
"alsógatya *_*de csak boxer vagy feszülős vagy bő, szinte minig abba verem :DDDDd"
Megnéznélek benne! Én is imádom a szép alsókat, és rejszolni bennük!
2012. ápr. 16. 08:14
24/34 A kérdező kommentje:
Alsóneműt kedvelő haverok! Az "alsógatya" szó olyan csúnya! Mintha a legszebb és legszexisebb férfi ruhadarabot lealáznánk. Én ezért inkább "alsónadrágnak" nevezem.
Boxerben nagyon jól lehet hokizni, a sliccen kényelmesen ki lehet venni a Szerszámot, közben az ember feneke sem ragad oda a székhez, és olyan férfias a boxeralsó sliccén kimeredő nagy kemény f@sz!
2012. máj. 3. 07:46
25/34 anonim válasza:
ahh:$ rámverhetnéd kedves kérdező, biztos szexisten lehetsz:P
26/34 anonim válasza:
boxerben imadok lenni ah akkorat spriccelek benne
28/34 anonim válasza:
Én bi vok és az izgat ha szexrabszolgaként használhatnék srácot.
29/34 anonim válasza:
Na tessék, az eddigi válaszadókhoz képest én totál vanília vagyok :) Nekem semmi ilyesmim nincs, a meztelen férfitestnél számomra nincs semmi izgatóbb.
30/34 A kérdező kommentje:
# 29/29-nek:
Úgy is jó, tehát nincs fétised :)
2012. aug. 2. 07:10
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!