Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányok! Miért nem szeretik a hölgyek, ha a sperma az arcon vagy a szájban landol?
ma 9:17-es tudod mikor nyalnálak ilyen hozzáállással ki,sose,vagy azt csinálnám,hogy fúj jognék,meg köpködném kifele a nedvedet,meg rohannék szájat mosni egyből,szerinted belőletek nem folyik ki nedű,mit gondolsz és nektek állandóan jön,én például imádom ezt,ellentétben veletek néhány finnyás csajjal aki ,,jajjj ez olyan unnnndiiii" gratulálok hozzá,szerintem ti csak heti max egyszer szeretkezzetek és azt is misszionáriusban csak,ez olyan nevetséges dolog,nem tudom miér lenne megalázó,mi imádunk benneteket kinyalni akkor az is megalázó,sztem nem,és mi se érzünk úgymond semmit,de mégis mert nektek jó,csak ti önzők vagytok,mert ne menjen az arcotokra,mert nektek semmi élvezet nincs benne,nagyon önzők vagytok ti nők tisztelet a kivételnek,és még mi törődünk csak magunkkal.
Ezen gondolkozzatok el.
23F
én vagyok a nagyon utált és önző 9:17-es:D
ha értelmezted volna, amit mondok, akkor felfogtad volna, hogy annak ellenére, hogy ellenérzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, megengedem, hogy a párom a számba élvezzen, és le is szoktam nyelni. csak nem minden alkalommal, és egyelőre emiatt nem panaszkodott.
azt írtam le, mi az, ami miatt nem szeretem a dolgot. én így gondolkodok, sokan mások is, a spermával. az én számba rendszeresen kerül a saját nedvem (nyalás után párom szeret velem csókolózni, és ujjazás közben is szereti az ujját a számba tenni), és határozottan állíthatom, hogy nem keserű, halszagú és takony állagú. kérlek ne elemezd ki a szexuális életemet egy hozzászólás alapján, mert tudod szörnyen mellélőttél. akármikor, akármilyen helyszínen, akármilyen kifacsart pózban lehet velem csinálni, és mellesleg a kapcsolatom 3 és fél éves, szóval nem úgy néz ki, hogy a párom esetleg nincs megelégedve a szexuális hozzáállásommal. csak ő valószínűleg nem olyan kicsinyes, mint te, hogy ha te akarsz valamit, akkor az aztán meglegyen, és akinek nem tetszik, azt jól lehordod. és még én vagyok önző;) rendkívül okos vagy, legalábbis próbálkozol annak látszani, de hát ez most nem jött össze.
azt hiszem, a szex a jó dolgokról szól, a kölcsönös élvezetről, és ami egyik fél számára kellemetlen, az nem való oda. szóval erőltetni felesleges. az én párom pl nem szeretne velem erdőben szeretkezni, mert ellenérzései vannak a bogarakkal kapcsolatban, így én sem erőltetem ezt. és nem hagyom ott emiatt.
"Ami nem oda való, az nem oda való"
Természetesen. Ez egy előírás, a törvény kimondja, hogy mi hová való. Máshová nem kerülhet.
"én a számba a finom kaját meg innivalót veszem"
Remélem érzed, hogy ez nem érv.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!