Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt férfi tényleg érezhet valamit egy hét után, vagy ez csak a szexre megy ki? (Lent. )
Bocsi, hosszú és zagyva lesz.
Adott egy 38 éves férfi meg egy 27 éves nő. Egy hete ismerik egymást, sokszor találkoztak abból kifolyólag, hogy egy helyen laknak. Nem sűrűn beszélgettek, de ha igen, akkor tartalmasan. A nőnek el kellett utaznia 3 hétre, de a férfi már a 4. napon felhívta, hogy hiányolja, és azóta is jött pár üzenet, hogy mindig rá gondol stb.
Na most ez tényleg vmi belezúgásszerű érzelem, vagy csak arra megy, hogy ha a nő visszatér, jól megd.ja?
Bocsánat, hogy ilyen nyers vagyok, de túl sok a rossz tapasztalatom e téren. :/
A férfi elvált, gyermektelen, nagyon jó fej, udvarias, fix munkája van. Elmondása (mármint legelső beszélgetés alkalmával) szerint eleget csalódott, nem akar senkit, de ezt a kijelentést el is felejtette a többedik beszélgetés után, és átment óvatos udvarlásba.
Nem vagyok harmadik, én vagyok a 27 éves nő. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!