Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen impotens lettem? Barátnőm úgy érzem lúzernek néz!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves srác vagyok első szexuális élményeimet élem a barátnőmmel, de egyszerűen nem áll fel ha vele vagyok pedig nagyon szeretem és kívánom, de csak magamnak tudom felállítani szex előtt aztán gyorsan le is lankad ő meg lassan csinálja én meg megszoktam hogy gyorsan kivertem magamnak annak idején, és ha lassan csinálja nem érzek kellő ingert a merevedésre. Lesz*pott már le is nyelte de az is úgy jött össze, hogy félig magamnak vertem ki, normál szex nem nagyon volt mert a gumi is lecsúszott rólam annyira lelankadtam, és ideges voltam nagyon azt mondta ilyen még nem volt neli egy pasival se eléggé megbántott... ez meg amúgy is rontott rajta :( mit tegyek? itthon mindig áll magától is sokszor feláll! de ahogy nézett rám, mintha egy lúzer lennék hogy verem magamnak és így próbálom felállítani :S mit gondoltok erről?2011. ápr. 20. 00:45
11/11 anonim válasza:
sok partnere volt már a lánynak? lehet, hogy a teljesítmánykényszer miatt...
azóta lett már megoldás?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!