Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajom öltözőben egy butikban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajom öltözőben egy butikban akar szexelni, csak szerintem buknánk le tutira? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 00:03
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Miért buknátok le? Lehet azt ügyesen is. Csak egy kis fantázia kell hozzá. Örülj, hogy ilyen csajod van haver!
2011. ápr. 20. 00:30
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
És nem mellesleg sokkal izgatóbb úgy, hogy tudod rátok nyithatnak, szerintem nagyon izgató lehet, engedj a csábításnak!
2011. ápr. 20. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Hmmmm....azt hittem h csak nekem tetszik ez az otlet???:D

Sztem is megoldhato foleg ha nagyobbacska az uzlet,es tobb a probafulke:P....20L

2011. ápr. 20. 00:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Bazz... az ilyen vagány nőket csak az ilyen töketlen pasik érdeklik?:(
2011. ápr. 20. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég nagy baj, hogy kevés ilyen Nö van, a másik legnagyobb baj, hogy azok a Nök akik olyan keménynek vallják magukat egy ilyen kis mókától már meg is inognak.... ennyit erröl.

Viszont, hogy a kérdésre is válaszoljak.

Pont a lebukás veszélye az ami izgalmassá teszi, de ugyanakkor nagyon pici az esély, hogy lebuktok.

Nincs olyan próbafülke a világon, amelyikbe ne dugtak volna. Volt anno egy barátnöm, akivel szinte majdnem minden alkalommal amikor ruhát vettünk, akkor szexeltünk egyet vagy leszopott a próbafülkében. Ne aggódj, vonaton, buszon vagy egy parkban sokkal rizikósabb.

2011. ápr. 20. 10:53
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:
Én nő vagyok és van ebben tapasztalatom, de nem butikban, hanem egy strandon szeretkeztünk már többször próbafülkében. A nehézséget az jelenti, hogy ki kell bírni csendben, nyögések nélkül (legalábbis minket zavart volna,ha oda gyülnek az ajtó elé hallgatózni) és nem is túl kényelmes, de rettenetesen izgi tud lenni.
2011. ápr. 20. 11:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!