Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zuhanyrózsás dolognál én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhanyrózsás dolognál én szimplán nem érzek semmit. Miért?

Figyelt kérdés
Annyian írnak itt róla hogy ilyen meg olyan szuper, hát én konkrétan semmit sem érzek sehogy. Valamit elrontok vagy van ilyen is?
2011. ápr. 19. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:

én szoktam érezni. annyira imádom amikor a meleg vizet érzem . próbáltad már úgy , hogy megnyitod a csapot ?:D:D:D

jah, egyébként meg ne azzal masztizzál, vegyél egy vibit, a zuhanyrózsát hagyd meg fürdésre. :D:D

2011. ápr. 19. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát valamit lehet érezni, de nem olyna nagy cucc...néha van, hogy így kiráz a hideg, hogy ajha..:D

De jobb ujjal vagy vmi kis eszközzel.

2011. ápr. 19. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Lány vagy fiú vagy?

Danielle

2011. ápr. 20. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
nyilván lány:) de nem mintha létszükséglet lenne csak gondoltam kipróbálom hát semmi ja és megnyitottam a vizet is:)
2011. ápr. 20. 13:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!