Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nem perverz dolog tárggyal masztizni? Próbáltatok már valamit?

Figyelt kérdés

Ma életem először kipróbáltam a hajkefe nyelével (vékonyabb, mint egy kuki, és húztam rá óvszert). Nagyon fel voltam izgulva, hirtelen felindulásból tettem, de olyan éreztem, mint még soha... iszonyatos jó volt...:$(ajánlom mindenkinek)

Amúgy miért lehetett ennyire jó? Ha az ujjammal csinálom, közel sem ilyen érzés...

2011. ápr. 19. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Ha a fogalmazásod fele annyira lenne csak jó, mint a hajkefe nyele, te istennő lennél! -.-'
2011. ápr. 19. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Jólvan már, nem vagyok debil, csak kicsit álmos...

*életemBEN

*olyaT

2011. ápr. 19. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nem volt a fogalmazásával. Helyesebben ír, mint az itt írok 90%-a.

És nem perverz tárggyal masztizni. Vagy ha igen, akkor nagyon durván perverz vagyok... :P

2011. ápr. 19. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
dehogy perverz... :) azt, hogy jobb volt, mint ujjal, pedig nyilvánvalóan azért érezted, mert vastagabb az átmérő, mint az ujjad. meg ha ujjal csinálod, kicsit kényelmetlenebb, mert nehezebb jó pózt találni, nem tudod olyan mélyre bedugni stb.
2011. ápr. 19. 22:46
 5/7 anonim válasza:
És az óvszer se volt rossz ötlet, legalább nem vittél be semmi koszt, és csúszósabb volt. Amúgy van néhány egész cuki fiú ezen a pasiszemlén.
2011. ápr. 19. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
DE nagyon is perverz dolog, csakis a f@sz szolgálhat e nemes célra úgy, hogy tessék gyorsan beszerezni egyet!
2011. ápr. 19. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebbe semmi rossz dolog...velem is előfordul, hogy hiányzik a szex és nincs velem a barátom...akkor én is magamhoz szoktam nyúlni!:)

Lehet hülyén hangzik,de kedvet is kaptam hozzá!:D

2011. ápr. 19. 23:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!