Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátnőmet orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmet orálisan elégítem mi akkor lehet valami féle betegséget elkapni? Gondolok én nemi betegségről vagy egyéb betegségre is!

Figyelt kérdés
Én voltam neki az első akivel lefeküdt!
2011. ápr. 19. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha te voltál neki az első, akkor nem hinném.
2011. ápr. 19. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
ha te voltál az első akkor nem. de ő tőled kaphatott herpeszt hogyha már ittál valaki más poharából előtte.
2011. ápr. 19. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
puncizmust!!!
2011. ápr. 20. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:

ha ennyire undorodsz a barátnődtől akkor inkább ne csináld....

am meg mennyi idős vagy, 13? kérdezd meg őt, van e valamilyen betegsége, ezt mi látatlanban nem tudjuk, ha van, akkor lehet, ahogy előttem írták, ha neked van/volt herpeszed, akkor azt ő kaphatta el...de elég kevés az esélye annak, hogy valami betegsége legyen, mivel szűz volt még... -_-"

2011. ápr. 24. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
egyébként el lehet, attól mert a lány még nem volt senkivel. Wc ülőkéről is elkaphatott fertőzéseket vagy uszodában. Tehát lehetséges.
2011. ápr. 24. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Hüvelyi fertőzéseket, például különféle gombákat bárhonnan el lehet kapni, nyilvános wc, uszoda, strand... Tehát az, hogy te vagy neki az első, nem garancia semmire.

A nőknél "szerencsére" mindig tünetekkel jár egy fertőzés. Tehát ha valami furcsát tapasztal magán, akkor van ok aggódni, addig nem. Férfiaknál egy fertőzés nem mindig jár tünetekkel.

2011. ápr. 24. 14:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!