Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmet orálisan elégítem mi akkor lehet valami féle betegséget elkapni? Gondolok én nemi betegségről vagy egyéb betegségre is!
Figyelt kérdés
Én voltam neki az első akivel lefeküdt!2011. ápr. 19. 22:30
1/6 anonim válasza:
Ha te voltál neki az első, akkor nem hinném.
2/6 anonim válasza:
ha te voltál az első akkor nem. de ő tőled kaphatott herpeszt hogyha már ittál valaki más poharából előtte.
4/6 anonim válasza:
ha ennyire undorodsz a barátnődtől akkor inkább ne csináld....
am meg mennyi idős vagy, 13? kérdezd meg őt, van e valamilyen betegsége, ezt mi látatlanban nem tudjuk, ha van, akkor lehet, ahogy előttem írták, ha neked van/volt herpeszed, akkor azt ő kaphatta el...de elég kevés az esélye annak, hogy valami betegsége legyen, mivel szűz volt még... -_-"
5/6 anonim válasza:
egyébként el lehet, attól mert a lány még nem volt senkivel. Wc ülőkéről is elkaphatott fertőzéseket vagy uszodában. Tehát lehetséges.
6/6 anonim válasza:
Hüvelyi fertőzéseket, például különféle gombákat bárhonnan el lehet kapni, nyilvános wc, uszoda, strand... Tehát az, hogy te vagy neki az első, nem garancia semmire.
A nőknél "szerencsére" mindig tünetekkel jár egy fertőzés. Tehát ha valami furcsát tapasztal magán, akkor van ok aggódni, addig nem. Férfiaknál egy fertőzés nem mindig jár tünetekkel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!