Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek mikor csókolózás közben a barátotok odalent simogat titeket nadrágon keresztül?
De jót nevettem ezen a nemen! :)
Én nem mindig szeretem,mert van mikor nem akarom,akkor zavar,hogy már megint ott nyulkál.
De ha arról van szó,hogy szex,akkor igen,persze.
Hát az előző válasz nagyon tömör volt :)
Ez a helyzettől függ. Ha akkor jöttök össze akkor még általában túl korai. a simogatás már egy intimebb dolog, csak is akkor, ha érzed azt, hogy a lány is szeretné. Erre úgy is küld jelzéseket. Pl. először csak a combját simogatod és haladsz felfele, ha ellöki a kezed, akkor hagyd. Semmiképp se erőltesd. Remélem segített.
Attól függ.
Márminthogy mióta vagyunk együtt, milyen és mennyi petting volt már. Ha túl hamar vág neki az ijesztő lehet.
hát ha első csóknál a parkban elkezd nyúlkálni, biztos letöröm a kezét..
De csak szex előtt jó. Csókolózni nem úgy kell, hogy közben benyúlsz. Miért, te csak csak csókolózol, ha közben a farkadat fogdossák? Az csak előjátéknál jó.
Hát már leírták a válaszom páran..
ha szex is lesz akkor természetesen jóó...de ha csak szimplán vagyunk és csókolozunk nem biztos, hogy azt akarom, hogy közbe ott nyúlkáljon a puncimnál.:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!