Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, aki mostanában kicsit lányosan viselkedik Lehet hogy meleg?
Tetszik egy fiú, aki mostanában kicsit lányosan viselkedik.:S
Pl.:
-msnen mindig úgy beszél/ír, h. "hellcsy, puszcsy, köszcsy, szivcsy, stb..."
-nem gyúr, nem izmos, vékony, így olyan nőies alakja van, és szűk farmerben jár, ezért látszik is eléggé
-úgy is mozog, mint egy lány:/..a kezeit úgy emelgeti...
-úgy tudom még nem volt barátnője!
Ő 17 éves! Szerintetek van esély rá, hogy meleg?:S Szeretnék összejönni vele, de nem akarok beégni, hogy strafálom magam, kikezdek vele, és utána kiderül, hogy nem is a lányok jönnek be neki...:/
Hát ő inkább fiúk társaságában szokott lenni...:/ Persze van pár lány ismerőse is.
Köszi...
Várom a többiek válaszát is.:D
Szerintem ettől még nem biztos, hogy meleg. Ilyen korban még nem is alakul ki a végleges nemi identitás, de én a leírtak alapján nem valószínűsíteném, hogy meleg.
Nem minden fiú szeret gyúrni, és nem is akar mindenki machónak kinézni. Ez a kicsit nyálas stílus most divat is, nem???
Szerintem próbálkozz, most attól nem fogsz beégni, hogy nem tudtad, hogy meleg, ha mégis az. meg sajnos, amilyenek az emberek, úgyse Rajtad fognak röhögni, hanem rajta... :S
Szia!
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy minimum 95% az esély rá, hogy meleg. :S
:S:S Pedig nekem nagyon bejön, mert jófej meg minden...
Köszi a válaszokat! Várom a többiek válaszát!
Nem biztos hogy meleg, az én barátom is olyan mint egy lány. Még sminkeli is magát, hosszú haja van, stb (nem emo:D). Mégse meleg, bár lehet hogy biszex, erre még én sem jöttem rá. Barátkozz vele össze és meg fogod látni hogy viszonyul hozzád. Nem kell rögtön letámadni hogy te többet szeretnél, majd csak ha rájöttél hogy meleg vagy sem.
Van egy meleg haverom is, de ő nem viselkedik lányosan, rocker, normálisan beszél... hát manapság már a kinézet/viselkedés alapján nem lehet megmondani ki meleg és ki nem. Ismerd meg a srácot közelebbről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!