Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az okozhat még nekem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az okozhat még nekem az életben gondot hogy az egyik osztálytársam viccből szokásosan tökön üt?

Figyelt kérdés
Kicsit félek hogy impotens leszek , persze nem ököllel üt meg de rohadtul szokott fájni ! Ilyen viccelődéseknek is lehet rossz vége ?
2011. ápr. 19. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
B.u.z.i amúgy a srác? Az én tökömet nem ütögetné, mert a nyakát elvágnám neki, mint a birkáét. Ha nagyon nem bír a vérével, akkor kérjetek segítséget tanártól!
2011. ápr. 19. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én ezt úgy csinálnám, hogyha legközelebb tökön üt, szó nélkül tűrd el, és ne mondj neki semmit, csak nézz rá csúnyán. A következő szünetben fogd meg a nyakánál (azért ne fojtsd meg) és szorítsd a falnak, és fenyegesd meg valamivel. Persze ezt az egészet úgy, hogy csak ketten vagytok. Ha következőleg is hozzád merne érni, gyomorszájon vágod, és egy szava se lehet, mert te szóltál előre...
2011. ápr. 19. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Alázd meg valahogy, de nagyon.
2011. ápr. 19. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Velem ezt csak 1x játszotta volna el!legközelebb szó nélkül csapd zsákon a gyökeret hogy megtapasztaja a zcsi-pacsi érzését!Amit nem árt tudni a here tele van vékonx kis erek gubancok ezreivel,ami ha sérülés iatt kszabadula burokból(heréből)a legprofibb orvos sem tudja vissza tömni az eredeti hekyére.Nem marad más megoldás mint eltávolitani a sérült herét!!!!!!!Szerinted megéri tűrni?
2011. ápr. 22. 00:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!