Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális így az orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális így az orgazmus?

Figyelt kérdés
Ha masztinál ujjaztam, és csak egy ujjal, abból is 2 ujjperccel csak (több nem fért, még szűz vagyok), és már így is volt orgazmusom (csiklót nem ingereltem), akkor ezek szerint nagyon könnyen megyek el? Ebből lehet probléma ha férfival leszek majd később? Vagy ha pasi akarna ujjazni... Van valakivel ilyen esetleg? Vagy hallott ilyenről? Vagy csak a G-pontom lenne nagyon kint?
2011. ápr. 19. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Abból probléma, hogy könnyen elélvezel?

Legnagyobb ajándék a világon...

2011. ápr. 19. 20:56
 2/6 anonim válasza:
ennek csak örülj, mer könnyen megtapasztalhatod a női többszörös orgazmus fokozatait
2011. ápr. 19. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:

de nem úgy van, hogy orgazmus után pár percig érzékeny vagy, és nem kívánsz többet? milyen lenne már ha a barátomnak azért kell megállnia, mert én már elmentem, de ő meg még nem?

és a többszöri orgazmus nem úgy van, hogy egyszerre két helyen (hüvely és csikló) ingerelnek? én erről olvastam (nem tudom már hol, régen volt)

2011. ápr. 19. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy van, egyénfüggő, hogy valaki hol mennyire érzékeny orgazmus után. Olyan viszont még sose volt, hogy a nő kiszállított volna az orgazmusa után, inkább csak akkor, ha sokáig nem élveztem el, és kiszáradt, fájt neki.

A többszörös orgazmus is simán lehet egyféle ingerléstől, de biztos kétfélétől is, ezen még sose gondolkodtam, csak csináltam, és összejött néha. :)

2011. ápr. 19. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ha ilyen szűk vagyok, abból se lesz probléma? Még ha a pasimnak nagy is lenne a férfiassága?
2011. ápr. 20. 01:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Tágul és idomul, úgy tervezték. Olyan meg mindig lehet, hogy valamelyik túl nagy, vagy túl kicsi, ilyen a világ.
2011. ápr. 20. 08:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!