Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, ha egy férfi nem tud maszturbálni?
Hát ez elég....
Van egy srác. Megtudom, hogy naponta önkielégítést végez. Szerinted egyből belé esek? Vagy jelen esetben fordítva.
Ez akkora hülyeség komolyan, hogy mindjárt sírok:'D
Te vagy az, aki már többször is tett föl kérdés amiatt, hogy nem tud elélvezni önkielégítés közben. Ha jól emlékszem, még az sem okoz különösebb örömöt, hogy fel-le huzogatod a bőrt a péniszeden.
Ha te vagy az, akkor mást nem tudok tanácsolni, csak az orvost, aki lehet akár egy pszichológus is. Lehet, hogy gyerekkorodban volt valami, ami ezt okozza. Szerintem tuti lelki okai vannak, mert ez alapjáraton egyáltalán nem normális. Itt senki sem fog tudni neked segíteni. Ráadásul olyan brutális kérdéseket teszel föl, hogy az ember haja kettéáll. Ha magadnak nem tudsz íly módon örömet szerezni, akkor egy lánnyal sem fog menni a szex.
Szerintem összekeversz valakivel.
Egy gyógyszert kell szednem, ami miatt csak igen erőteljes ingerre tudok elélvezni. Tehát sima maszti közben nem.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy egy nőnek tetszik-e, hogy csak akkor tudok elélvezni, ha vele együtt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!