Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a szexet, semmit sem érzek. De miért? :/
Figyelt kérdés
Nem élvezem 1eltalán...semmit sem érzek..azt sem érzem,h bennem van...nedves vagyok,sőt nagyon is...de az egészet nem élvezem..csak fekszem,mint 1 fa...tényleg...olyan,mintha nem is történne semmi...ő teszi a dolgát én meg csak fexem...mitől lehet ez?Maszturbációnál sem élvezem...csak ha a csiklómat simizem,de azt is csak magamnak tudom jól..szóval semmit sem érzek az együttlét alatt...már aggaszt. :'(2011. ápr. 19. 19:35
1/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha te lennél felül és/vagy te is mozognál? Egy idő után rád un, ennyit egy gumibige is tud.
2/7 A kérdező kommentje:
Volt,h én voltam felül...és akkor sem éreztem semmit sem... :/
2011. ápr. 19. 19:45
3/7 anonim válasza:
nemhogy túl sokat maszturbáltál úgy, hogy csak a csiklódat simizted? ahogy tudom az ilyen előfordulhat, hogy azt szokod meg, és a csikó izgatása nélkül nem tudod élvezni. persze nem tudom h ez mennyire igaz, de lehet benne valami...
4/7 anonim válasza:
Szex közben ingereld a csiklódat, nyúj hozzá nyugodtan. Nem vagy egyedül ezzel amugy, nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, pedig 6éve van szexuális életem..
5/7 anonim válasza:
Az eddigi válaszok: vicc, komolyan.
Ennek nagy valószínűséggel komoly lelki okai vannak. Nekem is volt ilyen barátnőm, az elején teljesen ilyen volt. Egész egyszerűen az volt a megoldás, hogy hanyagoltuk a szexet két három hétig, és sokkal több időt tölöttünk együtt. Szóval lelkileg jobban rá kell hangolódni a másikra, és akkor jobb lesz. (a csaj szűz volt, szóval fogalma nem volt h mi hogy jó neki)
Lehet, hogy te ennél még sérültebb vagy, akkor viszont pszichológus...
21f
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,h lelki sérült vok-e...v valami...de ez k***a gáz...látja rajtam a partnerem,h nem élvezem...és ettől neki sem olyan jó... :(
Annyit érzek az egészből,h vki rajtam van...és ennyih!
2011. ápr. 20. 16:30
7/7 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, ha csiklóval van orgazmusod, akkor nincs baj. Barátod pettinggel ki szokott elégíteni? Ha nem, akkor pettingeljetek, csináljatok sok előjátékot szex előtt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!