Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél a nő dugás közben?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 19:23
1/16 Helloittvagyok válasza:
Ki volt az?!Muti meg!Én nem tudok se teliszájjal,se nyögés közben...utána meg alszom.:)
3/16 anonim válasza:
az semmi hallottam olyat is aki elröhögte magát a spongyabobon közben...
4/16 anonim válasza:
Látjátok, ezért jobb a szopás, mint a dugás! :D
5/16 anonim válasza:
"az semmi hallottam olyat is aki elröhögte magát a spongyabobon közben..."
:'DDD Ez durva lehetett :D
7/16 Helloittvagyok válasza:
Ja úgy...egyszer volt párommal elkalandoztam közben és ijedten közöltem:"Basszus,kenyeret meg nem vettünk..."ááájjj de leeresztett szegény...
8/16 anonim válasza:
Helloittvagyok te hülye vagy : )
10/16 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy mit mond, nem?
Ha pajzán szavakat ordibál, sugdos a füledbe, az zavar?
Én imádok csúnya szavakat használni szex közben, valahogy akkor mindig jobban felizgulok...
Viszont volt olyan, hogy szex közben ment a showder klubb, és félfüllel meghallottam egy poént, minek következtében röhögőgörcsöt kaptam, és abba kellett hagyni:)
N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!