Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy olyan lánnyal szexelsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan lánnyal szexelsz aki még nem menstruált abból valami baj? És hátrány hamég csak keveset menstruáltésúgy csinálják?

Figyelt kérdés
Csak érdekel.
2011. ápr. 19. 19:05
 1/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy fizikailag baj lenne belőle, bár lelkileg könnyen lehet. Hány éves ez az elméleti lány? 12?
2011. ápr. 19. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet baj.

Csak szép óvatosan csináld. Figyelni kell egymásra.

2011. ápr. 19. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát szerintem csak lecsuknak kiskorú megrontásáért.

De amúgy semmi gond szerintem.

2011. ápr. 19. 19:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom csinálni csakhallottampárilyen esetről.
2011. ápr. 19. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha még nem menstruál, rohadtul nem érett szexuálisan, szerintem ez beteg dolog, tekintve h feltehetően fiatal egyénről van szó.(eltekintve a menstruációs zavaroktól.) És ha ez igy van, akkor nem jön izgalomba, tehát nincs nedvesedés. És lelkileg is káosz...
2011. ápr. 19. 19:47
 6/10 szamo77d ***** válasza:

Jó, hogy nem az óvodában kezditek el a szexet! Hiába be-

szélünk nektek? Milyen butaság ez a kérdés már megint?

Mit akar az a képzeletbeli fiú egy gyerektől? Normális?

Szerintem nem! Azt hiszitek, hogy ez csak egy tornagyakor-

lat? Térjetek már észhez! Komolyan mondom, az ember esze

megáll és ácsorog!

2011. ápr. 19. 19:49
 7/10 szamo77d ***** válasza:

És tessék már azt a k. tankönyvet is elővenni, és tanulni!

Jó kedvemben találtál ezzel a hülyeséggek, öregem! De ki

az a barom, aki ilyet csinál? Egy 12 év körüli lánnyal!

Elképesztő! Erre már nincs szó! Örülök, hogy nem most vagyok fiatal, mert ebbe, ami most megy, beleőrülnék, az

biztos! Egyszerűen nem lehet hatni rájuk!

2011. ápr. 19. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
amúgy mindenki úgy beszél mintha a kedves kérdező megrontott volna egy 12 éves kiscsajt : D közben sztem csak kíváncsi volt ennyi. bennem is felmerült ez a kérdés, most már tudom a választ, de attól nem fogok 12 éves csajokat toszni : D
2011. ápr. 19. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki még nem menstruál, az borzasztóan fiatal, de viszont esélye lehet a terhességre, ha pont akkor szexel, mikor az első peteérése van.
2011. ápr. 20. 07:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna oltani a kérdezőt, mert valóban nem azt jelnti a kérdés, hogy meg is q*rta a kiscsajt. ;)

Nekem is megfordult a fejemben a kérdés.. És ha én teszem fel engem is megvádoltok, hogy lefeküdtem egy kiskorúval, mikor lány vagyok? Gondolkozzatok!;)

2011. ápr. 20. 19:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!