Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg sok kollégiumban csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok kollégiumban csak a bulizás és a szex megy?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a drogot kihagytad :)
2011. ápr. 19. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Szokott mindenhol lenni 1-2 koli k*rvája, akit mindenki megbasz, de ha abban reménykedsz, hogy a kolis élet abból áll, hogy mindenki csinálja mindenkivel orrba szájba, ki kell, hogy ábrándítsalak. A legtöbb lánynak komoly kapcsolata van vagy kolin belül vagy odahaza, kivéve a már említett 1-2 szerencsétlen ribancnak. A bulizásról meg annyit, hogy van a keménymag (10 ember max) akik tényleg folyton csinálják az ivós banzájt, de ezek általában nem vagy csak több éves csúszással végeznek az egyetemen. Amúgy az ilyen "bulizósakat" inkább kinézik, mert nem lehet tőlük normálisan aludni. Jobb kolikban tilos is a szobákban banzájolni. Ez a valóság nagyjából.
2011. ápr. 19. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
hát ahová én jártam koliba ott tényleg csak az ment.. Ezért is hagytam ott..
2011. ápr. 19. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
42%
így van, sőt a legtöbb kollégiumban még a felvételi is szex alapján megy, ki mennyire májer belőle úgy kap alvóhelyet, de nézz minél több amerikai filmet hogy színvonalon tudd tartani ezt a szintű tájékozottságodat mert nélküle nem tudnál feltenni ilyen magától értetődő, ostoba kérdéseket
2011. júl. 6. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!