Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallotatok már extrém hodításról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallotatok már extrém hodításról?

Figyelt kérdés
Pl: Egyszer egy lány meglátott egy jó pasit aki az út mentén biciglizett. Fel akarta szedni ezért elütötte. Hirtelen nem volt jobb ötlete. Azóta is együtt vannak. Sok ilyen eset van, ti ismertek ilyet? Ha igen írjátok le. Kéne egy két ötlet:)
2011. ápr. 19. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell ám mindent elhinni.

Ha engem szándékosan elütne egy vadidegen nő... be is perelném.

2011. ápr. 19. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Extrém? Az valami ilyen lehet:

[link]

[link]

:D

Egyébként ez amit írtál ugyan az, mint amikor az ovis fiú bántsa az ovis kislányt(tudjuk mi ez az effektus), csak ez a felnőtt változata:D

2011. ápr. 19. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ilyenről még nem, viszont egy ismerős bmw-jébe, beleütközött egy nő. Ugye kicsit sérült a kocsi, de ahelyett hogy beperelte volna megköszönte, mert ugye így fizetett a biztosító és már úgyis új kocsit akart vagy valami. Lényeg hogy jól jött ki belőle.
2011. ápr. 19. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A múltkor valamelyik tévés bulvárhíradóban beszéltek ilyenekről. Hogy például fel lehet bérelni ügynökségeknél egy ismeretlen tagot, aki megpróbálja molesztálni a kiszemelt csajt, a pasi meg hirtelen ott terem, és látványosan megmenti. Nem nagyon figyeltem, mert csak háttérzajnak ment a tévé, de ezek szerint ilyen is létezik...
2011. ápr. 19. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

És ezt te el is hiszed? Mi van akkor, ha az illető meghal?

És egyet értek a korábbi hozzászólóval, ha engem egy ismeretlen nő elütne, legyen akármilyen jó csaj, simán beperelném, de, hogy jó orrba b.sznám, az biztos.

2011. ápr. 19. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

"Kéne egy két ötlet:)"

Szóval a híres női jelek nem működnek? Mégis milyen ötleteket vársz: mérgezd meg az illetőt és a kórházban találkozz vele, rabold el a kutyáját és segíts megkeresni. Iyeneket? Sürgősen fordulj orvoshoz még mielőtt kárt teszel valakiben!

2011. ápr. 19. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt hittem, valami ilyesmi, csak csajozás: http://www.youtube.com/watch?v=Sf8cM7f6P2I&feature=related

:DDD

Az viccesebb lenne, odaállni a kiszemelt nő elé és üvölteni :DDDDDD

2011. ápr. 19. 20:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!