Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az én barátom "semmire" sem izgul fel? -bővebben lent-

Figyelt kérdés

Nem izgatja, hogyha a nyakát puszilgatom, a fülét harapdálom, puszilgatom, ha a belső combját simogatom, vagy a mellbimbóival játszom... Egyszerűen semmi, csak ha az ölébe ülök, vagy esetlen a fenekem dörzsölöm a nemiszervéhez, vagy az övét az enyémhez ( mind ezeket ruhában , alsónadrág-bugyi )

Nem arról van szó, hogy nem kíván, vagy nem szeret de tényleg őt semmi nem izgatja fel, aminek közvetlen nincs köze a péniszéhez.

Miért?? Csak ilyen a természete, vagy miért van ez???

Nekem ez fura, semelyik barátommal nem voltam még így.

2011. ápr. 19. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Szeret?
2011. ápr. 19. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert semelyik barátod nem csalt eddig még meg rajta kívül!
2011. ápr. 19. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl magas az ingerküszöbe. Van ilyen. De lehet, hogy lelki okai vannak.
2011. ápr. 19. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Hm ez erdekes.....es ez mindig is igy volt????...vagy csak az utobbi idobe???....mert akkor lehet h megcsal...
2011. ápr. 19. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, biztosan szeret.

És biztosan nem csal meg, én vagyok az első komoly kapcsolata, amúgy sem egy adonisz és nem a külseje miatt szeretem :) mellesleg ideje sem lenne megcsalni, mert reggeltől estig dolgozik ( az apjával, tehát ellenőrizni is tudom, merre van és mikor ) amikor végez, egyből jön hozzám, majd reggel megy dolgozni újra és aztán ugyan ez minden nap, hétvégén meg megállás nélkül együtt vagyunk, tehát tényleg ideje sem lenne rá :)

2011. ápr. 19. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
óóó, egy ember ha meg akar csalni valakit, pontosabban ha megkíván mást és mindenképpen le akar vele feküdni talál rá időt!
2011. ápr. 19. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem tud ellazulni pszichológiai okok miatt. De az is lehet (nem bántásnak szánom) hogy rosszul csinálsz valamit, nem izgatja ahogy csinálod. :S Ez is benne van a pakliban.
2011. ápr. 19. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is pontosan ilyen vagyok.
2011. ápr. 19. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy ideig elviselem, tűröm, később zavar az ilyen közömbös piszkálás. De azon az egy, nevezetes ponton elég hatásos tud lenni a dolog. Elég jól el tudok lazulni, nem csalok, nem vagyok mással, ez mindig így működött, és nagyon elégedett vagyok vele. Nekem (csak) a nemiszerv az erogén zónám, de az elég nagy élvezet!
2011. ápr. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!