Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Etikus ezt kihasználni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Etikus ezt kihasználni?

Figyelt kérdés
Ha az a lány, aki után hónapok óta vágyakoztok, egy este kissé ittasan, észrevehetően közvetlenebb, kihasználjátok-e a helyzetet? (akár szexre, vagy csak közeledés céljából)
2011. ápr. 19. 17:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Öcsém hülye kérdés, megkel akasztani, amikor meg kijózanodik jártok és annyi, kül ö is azt akarja, csak azé piált be hogy legyen egy indokod hogy megdugd!
2011. ápr. 24. 12:53
 22/24 anonim ***** válasza:

0:16

Miér, veled már megtörtént, mi? ;D

Te is nagyon okos lehetsz, olyan összetetten gondolkodsz b.azdmeg.... piával legyél kicsit tapasztaltabb, okoskodni mindenki tud, az alapvető tehetség ;P

részeg ember igazat mond, mégha kontrollált formában a világra esküdve is tagadná máskor.

részeg igazat mond mert ha azt mondja a barátjára hogy megdugná, akkor tényleg meg is tenné akár. másnap az a korlátlan happyénje visszavonul és várakozik a következő partyra:D

2011. ápr. 24. 12:55
 23/24 anonim válasza:
Szerintem, nagyot fog csalódni benned a lány. Tekintve, hogy én is lány vagyok, én úgy dobnálak ki, ha velem csinálnál ilyet, hogy hónapokig sírógörcseid lennének. Ez tényleg nem etikus.. sőt. Gondolkodj el pár dolgon te tapló:)
2011. ápr. 24. 13:32
 24/24 anonim ***** válasza:

13:32

veled is elb*sztak valamit a szüleid b*száskor :D

ha valakivel egy partyn részegen megdugatod magad, akkor még te akarná bosszút állni? normális vagy? nem mentség az hogy pia volt benned, ergo neked kéne ennyi felelősséggel rendelkezned hogy nem piálsz ha nem akarsz ilyen balesetet. majd fordítva, ha rád mászik te meg elenkeztél, akár fizikailag is, akkor kinyithatod a szád

2011. ápr. 24. 16:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!