Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 éves lány,50 éves pasi. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány,50 éves pasi. Ez még belefér, ha csak szexről van szó, nem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:59
 81/93 anonim ***** válasza:
0%
DE HA JÓ CSAJ VAGY AKKOR ÉN IS MEGDUGHATLAK!! ÉS ÉN CSAK 19 VOK! DE CSAK AKKOR HA MÉG AZ 50 ÉVES FAX NEM JÁRT A PINÁDBAN
2011. ápr. 19. 18:52
 82/93 anonim ***** válasza:
46%
Ennek a korkülönbség dolognak semmi jelentősége nincs. Bármilyen korúak között lehet normális szex kapcsolat, akár nő, akár férfi idősebb, bármennyivel. Azonos korúak között is lehet teljesen béna a szex, sok esetben az is. Az ilyen előítéleteknek semmi alapja nincs. A kapcsolat jogilag is elfogadott, akár házasságot is köthetnek, és születhetnek gyerekek is.
2011. ápr. 19. 19:00
 83/93 anonim ***** válasza:

Ha csak dugásról van szó, akkor megkereshetsz Engem is.

Bérelek Neked egy lakást és kapsz havi 500 euro zsebpénzt.

2011. ápr. 19. 20:39
 84/93 anonim ***** válasza:
engem elkapna azundor az biztos semmi pénzért
2011. ápr. 19. 22:14
 85/93 A kérdező kommentje:

"Ha csak dugásról van szó, akkor megkereshetsz Engem is.

Bérelek Neked egy lakást és kapsz havi 500 euro zsebpénzt."

Ki mondta, hogy nekem ezért fizetnek? Szerintem ez a kapcsolat korrekt. A Te ajánlatod, az már nagyon nem. Jó is hogy írtad, így jobban látszik a különbség.

2011. ápr. 19. 22:25
 86/93 anonim ***** válasza:
20:39, én fiú vagyok, de havi 500 euróért seggbedughatsz néha, ha akarod. :D
2011. ápr. 19. 22:44
 87/93 anonim ***** válasza:

úgy is megfogod tenni....

de sztem nem kéne...pofára esés lesz,szenvedni fogsz.

2011. ápr. 19. 23:04
 88/93 anonim ***** válasza:

Megint álszentek gyülekezete jött itt össze.:)

Van egy idézetem neked.:(amúgy szerintem is nagy a korkülönbség, főleg, hogy szex után undorodsz.Nekem 17 évesen volt 34 és 37 éves pasim is, azt is sokallták, de én minden porcikájukat imádtam).

"Aminek látszom, arról mindenki ítélhet,

Ami vagyok, arról senki sem."

Ehhez tartsd magad, ha úgy érzed, hogy neked ez jó, akkor oké, ha nem, akkor hagyd a pi@sába.

2011. ápr. 19. 23:31
 89/93 anonim ***** válasza:

Pedofil a papi. ;)

És szerintem sem normális egyikőtök szemszögéből sem! Keress 20 évest.. az a hozzád való :)

13/L

2011. ápr. 20. 19:04
 90/93 anonim ***** válasza:
Az, hogy ki - kihez való, sok mindentől függ, de a kortól egészen biztosan nem. Egy 13 éves gyerek erről nem tud komoly véleményt mondani, és ne is mondjon. Lehet jó házasság, élettárs, vagy szerelmi kapcsolat két nagyon különböző életkorú ember között, ha jó lelki társai egymásnak. Buta gyerekek, azt képzelitek, hogy mindent a pénz irányít. Két pénzben nagyon szegény ember is lehet, igaz, boldog szerelemben és szeretetben közös lelki társ, és mindenkinél jobb szerető. A szerelem, a kortól független! (Erre majd te is rájössz, ha felnőtt leszel.)
2011. ápr. 21. 11:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!