Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 éves lány,50 éves pasi. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány,50 éves pasi. Ez még belefér, ha csak szexről van szó, nem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:59
 41/93 anonim ***** válasza:
Őt kívánod, vagy a vele való szexet?
2011. ápr. 19. 17:41
 42/93 anonim ***** válasza:

17:37

Hogy ez miért van? :D

Mert szereted a szexet, de a pasit nem, azért.

2011. ápr. 19. 17:42
 43/93 A kérdező kommentje:
Őt is. Most példákat inkább nem mondanék rá :) Meg vele a szexet.
2011. ápr. 19. 17:42
 44/93 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, őt nem szereted, csak magát a szexet kívánod, szóval szerintem keress egy fiút, akivel nem szégyellsz összebújni utána!
2011. ápr. 19. 17:45
 45/93 anonim ***** válasza:

Feltételes reflex:

Amit valamilyen külső inger vált ki.

Példa: lehet, hallottál már Pavlov kutyáiról:

Amikor Pavlov kaját adott a kutyáinak, akkor ezt csengvel jelezte nekik, és a kutyák rohantak kajálni.

Amikor csengővel jelzett nekik, a kutyák akkor is rohantak, amikor nem volt kaja, vagy kajaidő.

Tehát a csengetés elindított náluk egy reflexet, ugyanazt, mint amikor kaját kaptak ugye. Még a nyálelválasztásuk is megindult.

Na, de, ne ijedj meg, nem kutyákhoz hasonlítalak titeket, csak az jutott eszembe, hogy említetted a "megerőszakolás" szót. És az utána való undort. Azt mondod, egyébként kívánod, csak a szexuális kielégülés után jön elő az undor. Mint egy feltételes reflex.

Ezért jutott eszembe, hogy ez esetleg egy egykori, netán már régen elfeledett sokkhatás következménye lehet.

2011. ápr. 19. 17:45
 46/93 A kérdező kommentje:
a megerőszakolást csak úgy írtam. Természetesen nem, csak úgy értettem, hogy én pl már azt is alig tudom kivárni, hogy le vegye a ruháimat..
2011. ápr. 19. 17:47
 47/93 anonim ***** válasza:

ma 17:47

Igen, alig bírod, utána meg undorodsz tőle. :) Szóval, na. Ez mégsem természetes így azért.

2011. ápr. 19. 17:48
 48/93 A kérdező kommentje:
De aztán úgyis mindig gyorsan elhúzok valahova. Így nekem jó, csak azt nem tudom, hogy ő meddig nézi el nekem.. Mert gondolom már levágta, hogy mi a helyzet.
2011. ápr. 19. 17:52
 49/93 anonim ***** válasza:

Na igen. :)

Bár azt mondtad, csak szex. Akkor nem kötődsz hozzá.

2011. ápr. 19. 17:54
 50/93 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam. Ő azért hozzám képest öreg. Szóval gondolom azért szeretné, hogy utána hozzá bújjak kicsit. Úgy vettem észre, hogy inkább ő az, aki több érzelmet visz a dologba.
2011. ápr. 19. 17:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!