Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helloittvagyok kérdése:

Szerintetek a kapcsolatban mennyire fontos a jól működő, mindent kielégítő, gigamegajó szex? Mondták már rám, hogy felszínes vagyok, mert szerintem ha az nem megy jól, akkor legyen vége.

Figyelt kérdés
Nade ezért felszínes lennék?Csak mert ez is számít nekem?
2011. ápr. 19. 16:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

gondolom felszínesen mondtad el, aztán úgy gondolták, hogy önző vagy.

ha valaki ezeknek nem tud megfelelni, akkor dobnád, de ha ezt te kölcsönösség/odaadásra és viszonzási készségre értetted, akkor elhiszem

Vigyázz, mert könnyen válhat belőled egy barom imidzse

2011. ápr. 19. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Törekedni kell rá, hogy jó legyen. De nem ez van az első helyen./Nálam/.
2011. ápr. 19. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Fontos az összhang két ember között. Ennek adni kell persze egy kis időt, de, igazad van! Ha az étvágy nem passzol a két félnél, abból hosszú távon csak elégedetlenkedés lesz valamelyik (vagy mindkét) oldalon. Nem érdemes sokáig húzni. Olyan nincs, hogy életem párja, és nem élvezi velem. Lehetnek apró eltérések, de nagyon fontos az összhang a szexben, egy jó kapcsolathoz!!
2011. ápr. 19. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha unalmas a szexuális élet, akkor fel kell dobni azt.
2011. ápr. 19. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
a szerelem is csak pina, az a lényeg, a pina
2011. ápr. 19. 17:12
 16/17 eperke2 ***** válasza:
72%
Hát kinek mi a véleménye.Nem vagyunk egyformák,egyforma ígényekkel(testi-Lelki ígényekkel)Most pontozhattok le,de szerintem hosszútávú kapcsolat csak akkor működik,HA MINDEN MŰKÖDIK....A szexet is beleértve természetesen,igenis számít a jó szex...Ez az Én véleményem.
2011. ápr. 19. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Párom is így gondolta, ahogy te hogy a szex a legfontosabb, ha az nem jó semmi nem jó! Én meg teljesen más véleményen voltam, számomra is fontos volt de csak sokadik helyen állt. aztán valahogy egymáshoz csiszolodtunk! Kezdetben azt gondoltam hogy ő csak egy lelketlen szexgép és csak kihasznál aztán egymásba szerettünk és most minden tökéletes! Visszavett a dolgaiból én pedig tolerálom azt ami számára fontos! Sose gondoltam volna, de van hogy ma már csak arra vágyik hogy összebujva dvd-zzünk...és persze fantasztikusakat szeretkezünk! Mert szerintem csak akkor igazán jó a szex, ha van mögötte érzelem!
2011. ápr. 19. 19:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!