Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helloittvagyok kérdése:

Szerintetek a kapcsolatban mennyire fontos a jól működő, mindent kielégítő, gigamegajó szex? Mondták már rám, hogy felszínes vagyok, mert szerintem ha az nem megy jól, akkor legyen vége.

Figyelt kérdés
Nade ezért felszínes lennék?Csak mert ez is számít nekem?
2011. ápr. 19. 16:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
És ha elsőre nem megy jól a szex, akkor otthagyod életed párját?
2011. ápr. 19. 16:35
 2/17 Kingaa1 ***** válasza:
83%
nekem az első kettő sose jó... és mégsem álltak le...
2011. ápr. 19. 16:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem,dehogy hagyom,én ezt nem így értettem.Ha ellaposodik,vagy ha nincs,vagy ha nem okoz hosszútávon örömet,ha életem párja nem törődik a vágyaimmal,nem elégít ki,az nem életem párja.
2011. ápr. 19. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem jól írtad, állat akinek az fontos:) Hosszú lenne leírnom, hogy megértsd hogy működik, de nem fárasztom magam miattad.
2011. ápr. 19. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Én valamiért a 3. vsz-val értek egyet..
2011. ápr. 19. 16:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Jól írtam ki.Ne fáraszd magad,mostmár tudom,hogy nem is én vagyok felszínes.Ha valaki nem érti a kérdést,akkor ne válaszoljon,én nem első szexre gondoltam,nem is másodikra,hanem arra,ha valamelyik kapcsolatban már nem működik,vagy nem lesz jobb,akkor az úgy nem jó, és kész.
2011. ápr. 19. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
annyira fontos lenne neked az?:) majd alkalmazkodik :)és belejön...:)vannak akik nagyon értik a dolgukat:) de azért nem mindenki.de majd belejön:)
2011. ápr. 19. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha csak ez határozná meg a kapcsolatot, akkor senki nem maradna együtt a párjával, ha mondjuk hosszabb távra külföldre kell utaznia, esetleg valami hosszabb lefolyású, súlyosabb betegsége van, vagy ha már mindketten nagyon idősek és már nem szexelnek annyit.

A szex, az szex. A kapcsolat, meg kapcsolat, aminek egy nagyon kellemes kiegészítője a jó szex.

Furcsán néznek rám, mikor ezt mondom: Nincsenek szexuális problémáim, nagyon kevés eset az, amikor nem tudok eljutni az orgazmusig, de még akkor is kellemes élmény, mégis azt mondom, hogy az én számomra egy kapcsolatban csak sokadrendű, hogy frenetikus legyen a szex.

Ha valamiért a páromnak például olyan betegsége lenne, hogy sokáig nem szexelhetünk, vagy soha többet, le tudnék erről mondani, még ha nem is lenne ez egy könnyű döntés. De akkor is ugyanúgy szeretném.

De mind mások vagyunk. Nem azért vagy felszínes, mert neked a szex a kapcsolat lényege, hanem azért, mert így ismeretlenül leállatozol olyanokat, akiknek nem ez a kapcsolat alapköve.

2011. ápr. 19. 16:44
 9/17 Kingaa1 ***** válasza:
75%
ha minden egyes válaszolót leszólsz akkor miért várod hogy válaszoljunk???? van aki igy van aki úgy érti a kérdésed, nem magyaráztad meg, ez az eredménye!
2011. ápr. 19. 16:45
 10/17 A kérdező kommentje:
Elnézést,ha nem úgy válaszoltam,ahogy kellett volna.
2011. ápr. 19. 16:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!