Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem, ezért kéne megtennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, ezért kéne megtennem?

Figyelt kérdés

Elegem van az olyanokból akik azzal jönnek. Szeretem a párom ezért kielégítem orálisa, ezért engedem hogy a számba menjen ezért lenyelem stb. Ez nem szeretés nem szeretés kérdése. Ha valakinek kellemetlen, kényelmetlen, megalázó nem kell megtennie csak mert szereti a párját. Ha szereted a párod a 10.-ről is kiugrasz érte? Nem. Ilyen fokon:

1. Ha szereted a párod megteszed, hogy neki jó legyen

2. Ha szereted a párod nem kérsz tőle olyat amit nem szeretne.

Akkor ez most paradoxon? Magyarázza már meg valaki könyörgöm.

2011. ápr. 19. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Igen, paradoxon.

Mellesleg: mi ez a felháborodás? Remélem, nem az itteni fórumos tapasztalataid alapján húztad fel ennyire magadat, mert tök felesleges. Úgy éld az életedet, ahogy neked jólesik, ne törődj férfiak vagy éppen nők véleményével.

2011. ápr. 19. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
49%

1te nemszopod le őt

2ő nemnyal ki téged

3nemizgulsz fel rendesen

4nincs sex

5kapcsolat vége

sakk-matt

2011. ápr. 19. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Alkalmazkodni kell egy bizonyos fokig a másik igényeihez, de amit nem szeretnél, azt nem kell megtenni.
2011. ápr. 19. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Így is meg lehet közelíteni, és persze valamilyen szinten igazad van, de az is tény, hogy ha nagyon eltérő szexuális igényű felek kerülnek össze (értem ezalatt a gyakoriságot és/vagy a változatosságot egyaránt), akkor egyéb tekintetekben bármennyire is egy húron pendülnek, az a kapcsolat nem fog sokáig tartani...
2011. ápr. 19. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Azér. Pont azér.
2011. ápr. 19. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Ide általában csak szexmániások írnak, akiknél ez a legfontosabb és ha valami nincs akkor már el is hagyják a másikat, de a valóságban ez nem így működik, legalábbis nálunk nem így volt, ha valamit megbeszéltünk, hogy nem, akkor az nem, és senki nem firtatta tovább, ennyi.
2011. ápr. 19. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne szophatná le valaki a párját szerelemből? Miért ne nyelhetné le a spermáját ugyanezen okból? Te tényleg felháborodsz ezen? Pedig ezek nem kötelező gyakorlatok, de sokan teszik azért, mert szeretik a párjukat.
2011. ápr. 21. 21:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem. Azt nem értem miért mondja valaki hogy: Ha nem teszed meg nem szereted igazán mert nem fogadod el. Ez nem így van.
2011. ápr. 21. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ez az egyetlen kifejezésformája a szerelemnek. Erőltetni hülyeség, sőt taplóság.
2011. ápr. 21. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:

16:14 - Teljesen igaz: Ha szereted, akkor megteszed érte. A gond nem itt van: Neked is kérni kell tőle valamit "cserébe", amit eddig ő nem tett meg érted, és ha ő is megteszi, mindjárt teljes a boldogság! Elutasítással csak távol kerültök egymástól.

Az ágyban pedig semmi nem taplóság, csak az elutasítás: Gondolj csak bele, neki csak te vagy, akitől ilyet kérhet.

2011. ápr. 21. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!