Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok és fiúk, nők és férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és fiúk, nők és férfiak, urak és hölgyek - csak, hogy véletlenül se legyen általánosítás -, ti belegondoltok ebbe azért néha?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallani és olvasni azt másutt is és itt is, hogy "mert a %másik nem% csak a külsőt nézi, csak az a fontos neki. De amikor ezek a panaszkodó személyek párt választanak magunak, illetve megkísérlik a közeledést, belegondolnak abba, hogy ti mennyire is választanak a külső alapján?
2011. ápr. 19. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én már nem egyszer kitaglaltam ezt anoo bnőkkéel, barátokkal... és a külső akármennyire is mondjuk elég fontos!!! mert nem fog leállni egy modell csak egy kapafogú, pattanásos, púpos, sánta, kopaszodó... akárkivel pedig lehet h ez a fajta srác belsőre pont neki való... először bárkihez odamész, v leállsz vele, mindíg megnézed előtte. persze kivéve a barátoknál, oszálytársaknál , baráti körben... mert itt összekerülhetnek akárkik, ha felszínre jön a belső... de szórakozóhelyen, utcán... szinte mindenhol a külső az első, akármennyire is "nem számít".
2011. ápr. 19. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:05

Nem raksz fel egy képet magadról, hogy lássuk mekkora főnyeremény vagy? Ezzel választ is adnál egy másik, hasonló kérdésre.

2011. ápr. 19. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Tetszik a kérdés! :D

Senki nem választ szívesen olyat, aki külsőleg taszítóan hat rá. Az elképzelhető ugyan, hogy elsőre nem tetszik neki annyira a másik, de ahogy később megszereti, már szebbnek látja. De akkor tényleg szebbnek látja és elkezd hozzá testileg is vonzódni, tehát megint csak ott tartunk, hogy igaz, hogy nem régebben nem annyira tetszett, de most már bejön. Ha valakihez egyáltalán nem vonzódunk, ha kellemetlennek éreznénk, ha hozzá kellene érnünk, puszilgatnunk kellene, vagy bármilyen intimebb kapcsolatot létesíteni vele, akkor azt nem szívesen választjuk.

Végül is ki hallott már olyan, szívből szerelmes emberről, aki úgy érzi, hogy a kedvese gusztustalan, ronda, hogy bottal sem piszkálná meg? :D

2011. ápr. 19. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:

16:05-ös vagyok, lehet felszínesen fogalmaztam, de valahol ez tömören az igazság. Amúgy eddig életembe 3 pasi tetszett, és 18 éves korom előtt nem is akartam pasit, nem érdekelt a dolog. Aki először tetszett, arra ha most ránézek semmi szépet nem látok benne , nem tudom anno mért jött be, de azt tudom, hogy ő volt a suli rosszfiúja.

Aki másodjára tetszett, ő is a tipikus rosszfiú volt, vele sem volt semmi, csak több napig szemeztünk azt hittem lesz valami, de nem lett. Mára őt sem látom nagy számnak. Aki pedig most tetszik, na sose gondoltam, hogy egy ilyen srác lesz számomra az, akire azt mondom tökéletes, amikor először megláttam első gondolatom az volt, hogy -hát ez meg, hogy néz ki- nem tudtam mi, de valami nagyon furcsa volt rajta, amúgy egy tipikus helyes srác, divatosan öltözik, jóképű, jótestű, NORMÁLIS fiatal pasi. Kék szemű, ami azért furi, mert sötét a haja, szeplős, de imádom rajta*-*(ez számomra látatlanba kizáró ok lett volna, mert az egész teste az, nem csak az arca) először nem tetszett, de a stílusa, a viselkedése, a mimikája, a dolgokhoz való hozzáállása, életstílusa, életvitele, reakciói stb stb, mind-mind tökéletesek, legalábis számomra megtestesíti a tökéletes pasit.

Szóval fontos a külső, nagyon is! És teljes mértékben egyet értek a 16:52-esel!:)

2011. ápr. 19. 18:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!