Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok és fiúk, nők és férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és fiúk, nők és férfiak, urak és hölgyek - csak, hogy véletlenül se legyen általánosítás -, ti belegondoltok ebbe azért néha?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallani és olvasni azt másutt is és itt is, hogy "mert a %másik nem% csak a külsőt nézi, csak az a fontos neki. De amikor ezek a panaszkodó személyek párt választanak magunak, illetve megkísérlik a közeledést, belegondolnak abba, hogy ti mennyire is választanak a külső alapján?
2011. ápr. 19. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A külső is nagyon fontos. Jobb ha senki nem próbálja tagadni. A "szép" emberek könnyebben érvényesülnek és nem csak a szerelemben.
2011. ápr. 19. 15:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igenis a külsőt nézik először. Ha már ismerik, és tetszik vkinek a másik fél, akkor nem olyan fontos a külső.
2011. ápr. 19. 15:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső megfog, belső megtart...

(Vagy nem tart meg)

2011. ápr. 19. 15:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, de a kérdésben megjelölt emberek véleménye érdekelne, hogy ugyan ők erre előszeretettel hivatkoznak másokkal kapcsolatban, de ők meguk mennyiben tesznek másként, mint az őket esetleg elutasítók.
2011. ápr. 19. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A külső fontos, nem mondom, csak már manapság sokaknak van egy megugorhatatlan küszöbe. Manapság már tetőtől talpig mindenbe beleköt egyika másikba, olyaannyira, hogy már a nemi szervek kinézete is mérvadó. Hát grataulálok, sok hülye!

Szóval persze fontos, egy határig, és ha már megismertél vkit, és van egy olyan kisugárzása, személyisége, akkor sztem az értékesebb, mint manapság a sokat áhított bomba nő, vagy macsó férfi.

2011. ápr. 19. 15:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Elsőnek! Ezt én megtudom cáfolni. :) Nekem volt nagyon sok helyes randipartnerem, ill. barátom is és hát ... Hiába voltak helyesek, belül azt hiszem teljesen értéktelenek voltak. Van nagyon szép barátnőm is, több is akik nem találnak párt pedig elsőosztályú nők, gyönyörűek, csinosak, nagyon sok fiú udvarol nekik de valahogy mégsem tudják megtartani a pasikat ... A jelenlegi barátom amíg barátok voltunk egyáltalán nem tetszett külsőre, sőt ... (Ahogyan az előző barátom sem) A barátaim is teljesen megvoltak lepődve, hogy mit eszem rajtuk hiszen külsőségekben nem jeleskednek annyira. De nagyon megszerettem a jelenlegi páromat, a belső tulajdonságaival képes úgy érvényesülni, hogy teljes magabiztosságot sugározzon. Nagyon szeretem Őt, és ezáltal a külseje is formálódott a szememben! Mindig nagyon kívánom már évek óta, sosem tudok Neki ellent mondani! :)
2011. ápr. 19. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Én sose tagadtam, számomra igen is, nagyon fontos a külső. Mindig is a jóképű, macsó pasik tetszettek, bár még sosem volt pasim, DE nem adom lejjebb az igényeimet, mert NEKEM CSAK AZ IGAZI KELL! :D

20/L

2011. ápr. 19. 16:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt megtetszett egy srác, de nem a külsje miatt. Nem volt vmi nagyszáém, de nem is érdekelt. Olyan kisugárzása, és jó humora volt, csak lökte a szöveget, de komoly is tudott lenni.

a törtnetnek nem írom le a folytatását, mert nem férne ki, de ez is alátámasztja, h nem minden arany, ami fénylik. Csak manapság ez a módi, h erről akarja mindenki meggyőznia másikat, mondván sajna, ez van. A fenéket. Nem kell megenni..

2011. ápr. 19. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy a barátom nem valami helyes, egyesek szerint kifejezetten gázul néz ki. Először nekem sem tetszett, de megragadott benne valami. Most szerelmes vagyok, és kijelenthetem, hogy 100%-ig nem érdekel a külseje, úgy szeretem, ahogy van, minden porcikáját. Sokan bunkó módon megkérdezték már, hogy miért vagyok vele, mikor én tök jó csajnak számítok, találhatnék jobbat is. Engem nem igazán érdekel a külső. Amúgy meg valóban könnyebb az érvényesülés, ha az ember jól néz ki.
2011. ápr. 19. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:
16:05-ös! Nekem is van egy barátnőm aki pontosan ilyen, hogy nem épp a saját külsejéhez/viselkedéséhez mérten próbál pasit keresni magának, nagyon magasra teszi a mércét. Épp ezért még soha nem volt barátja... Hidd el ha egyszer találkozol egy olyan fiúval akiben igenis megfog majd valami akkor nem azt fogod nézni, hogy na Ő macsó vagy sem? Egyébként látszik, hogy nem volt még pasid, azért vágysz ennyire macsó pasira. :) Nekem volt már "macsó" barátom, hidd el nem biztos, hogy éppen ilyen típust keresel! (Tisztelet a kivételnek!) Manapság már a túl szép lány is inkább csak nyűg vagy csalódás egy idő után és nem túl előnyös, és a túl helyes, macsó pasi is általában a séma szerint viselkedik ...
2011. ápr. 19. 16:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!