Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve! Sosem leszek jó nő?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már 18 éves ,de még "szűz vagyok". Kérlek olvasd végig és segíts a tanácsaiddal. Van egy barátom, de még nem voltunk "úgy" együtt. Pettingeltünk ,de a nedvesedés nálam nem volt jelen.Szűz vagyok,és már ki szerettük volna próbálni együtt, de nem ment.Nagyon fájt és behatolni sem tudott talán ha fél centire..., a hüvelyem alatt a bőr is megsérült.Hozzátenném hogy 4 hónapja nincs menstruációm,de ez már máskor is előfordult.Gumi nélkül próbált belém hatolni, terhes remélem nem lehetek,mivel a közelében sem volt annak hogy elmenjen.Segítsetek!!! Tudom nőgyógyászhoz menjek, de mielőtt rászánom magam, hátha valaki volt már hasonló cipőben...Mi lehet velem, ennyire szűk leszek mindig? terhes lehetek? vagy mi bajom van azon kivül hogy görcsösen rágódom mindenem,de h...e vagyok és nem tudom rávenni magam az orvosra.
2011. ápr. 19. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Először is nőgyógyászhoz menjél el,ez legyen az első!
2011. ápr. 19. 15:43
 12/17 napietus ***** válasza:
márcsak a kimaradt mensi miatt is...felnőtt nő vagy, párkapcsolatban, tehát gondolom adsz magadra. nem hanyagolhatod el magad ennyire "belülről". végére kell ennek járni, mert később, ha neadjisten nagyobb baj lesz, bánni fogod.
2011. ápr. 19. 15:57
 13/17 anonim válasza:
100%

Figyelj, terhes nem lehetsz, ha nem ment el benned a barátod vagy a hüvelyed nem érintkezett ondóval. De mindenképpen menj nőgyógyászhoz bármennyire félsz is tőle. Ő majd megvizsgál és ha van gond, akkor segít. De ha nincs, akkor is elmondja, hogy ha görcsölsz, akkor fájni is fog, próbálj ellazulni. És a szárasság nem feltétlenül gond, vannak már direkt ez miatt sikosítók. Próbáljátok ki, de előtte tényleg menj el, bár én úgy gondolom az a probléme, hogy görcsölsz, de az is meglehet, hogy alapból kicsit ilyen vagy és kell a sikosító. Az, hogy görcsölsz és szorongsz már csak rátesz egy lapáttal. A nőgyógyász majd megmondja és segít. :) De ne aggódj, terhes biztos nem lehetsz. :) Viszont az se normális, hogy 4 hónapja nem jött meg, pláne, ha már többször is volt.

18/L

2011. ápr. 19. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
De igen.
2011. ápr. 19. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Van még egy probléma ( a lelki görcseiden túl): nem vagy szerelmes! Felesleges lefeküdni - főleg ebben az állapotban, amiben vagy - valakivel csak azért, hogy végre ne legyél szűz. A szerelem, a vágyakozás "kitermeli" azokat a természetes síkosítókat a szervezetedben, amik segítik a fiút bejutni. Ha vágyakozol, akkor be akarod őt fogadni... és tágulsz! De menj csak dokihoz, az sosem árt. :)
2011. ápr. 19. 17:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenkinek :) Utolsó válaszoló: Szeretem a barátom, ha eddig vártam a szüzességemmel,akkor nem csak azért szerettem volna ... kivántam őt,de fájt nagyon...és akármennyire felizgulok a nedvesedés nem jön.
2011. ápr. 19. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:

A kimaradt mensi miatt irány a doki.

Van, aki nem nedves eléggé, pláne, ha stresszelsz. Nem feltétlen azt jelenti, hogy nem akarod, csak kicsit nyuszi vagy. Ezen egy jó síkosító szerintem segíthet, akkor sérülés se lesz, meg a dolgok is könnyebben mennek majd. Ja és védekezzetek. Ne hagy a pasira.

2011. ápr. 19. 21:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!