Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve! Sosem leszek jó nő?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már 18 éves ,de még "szűz vagyok". Kérlek olvasd végig és segíts a tanácsaiddal. Van egy barátom, de még nem voltunk "úgy" együtt. Pettingeltünk ,de a nedvesedés nálam nem volt jelen.Szűz vagyok,és már ki szerettük volna próbálni együtt, de nem ment.Nagyon fájt és behatolni sem tudott talán ha fél centire..., a hüvelyem alatt a bőr is megsérült.Hozzátenném hogy 4 hónapja nincs menstruációm,de ez már máskor is előfordult.Gumi nélkül próbált belém hatolni, terhes remélem nem lehetek,mivel a közelében sem volt annak hogy elmenjen.Segítsetek!!! Tudom nőgyógyászhoz menjek, de mielőtt rászánom magam, hátha valaki volt már hasonló cipőben...Mi lehet velem, ennyire szűk leszek mindig? terhes lehetek? vagy mi bajom van azon kivül hogy görcsösen rágódom mindenem,de h...e vagyok és nem tudom rávenni magam az orvosra.
2011. ápr. 19. 15:23
1 2
 1/17 napietus ***** válasza:

pedig muszáj lesz. nem szeretnélek megijeszteni, de nem biztos, hogy csak lelki eredetű a problémád. a hüvelyszárazság lehet egy tünet is. próbáld magad rábeszélni, nem történik az orvosnál semmi szörnyűség. mégcsak nem is fáj, ellentétben pl. a fogorvossal.

terhes nem lehetsz, egyébként.

2011. ápr. 19. 15:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne pánikolj, terhes biztos nem vagy, próbálj meg ellazulni, akkor menni fog, sztem a feszültséged a gond.

De az első együttlét előtt ajánlott orvoshoz menni, bocsi, hogy ezt mondom, persze nem kötelező.

2011. ápr. 19. 15:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"vagy mi bajom van azon kivül hogy görcsösen rágódom mindenem,"- te magad is tudod mi a baj, le is írtad.

Teljesen bestresszeltél, nyugi. Nincs okod arra, h kétségbe ess. Megvár az a vonat.

Nyál, sikosító. De sztem te agyban nem tudsz ott lenni. Gátlásos lehetsz, túlságosan is rágörcsölsz, így nem sikerül ellazulnod. Na ez az ami teljesen felesleges. Ha partnereddel minden stimmt, szeret, te is szereted, maga kapcsolat is jó, akkor nincs min stresszelni.

Az meg h terhes vagy e vagy sem, azt mi nem tudjuk megmondani, de eléggé vszínű h nem.

Vehetsz akár terhességi tesztet is, neten nézz utána, gyógyszertárba érdeklődd meg milyenek vannak.

Ha meg vkinek vmi baja, panasza akkor olyan nincs, h nem tudom rávenni magam.

Komolyan, amíg egészséges vagy, ez legyen a legnagyobb problémád, h összeszed magad és elmenj orvoshoz.

És nyugi.

2011. ápr. 19. 15:30
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
Neked a fejeddel van a baj, és ezt ne rossz értelemben vedd. Szerintem a nőgyógyász ártani ugyan nem fog, de segíteni sem. Nem tudsz feloldódni az életben és az ágyban sem.
2011. ápr. 19. 15:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mennyire vagy szűk, a hámsérülés a nedvesedés hiányát jelzi. Annak sokféle oka lehet, az esetek nagy részében pszichológiai, de lehet orvosi is. Amí ezt kideríted és orvosolod, addi használj síkosítót, és ne aggódj.
2011. ápr. 19. 15:31
 6/17 napietus ***** válasza:
ja, még annyi, hogy ha elbeszélgetsz egy orvossal a problémádról (ne félj, nem az első ilyen esetről hall), utána megnyugszol, és sokkal könnyebben el tudsz majd lazulni.
2011. ápr. 19. 15:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán annyira görcsölsz, akarsz, hogy ez gátolja meg, hogy teljesen feloldódjál, felizguljál. E nélkül nehéz. Próbáljatok másképpen, hosszabban pettingezni. Síkosítót is használjatok. De védekezni ne felejtsetek el!!!!

A mensesed miatt viszont el kéne menned orvoshoz.

2011. ápr. 19. 15:33
 8/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, így ismeretlenül is aranyosak vagytok, azt hittem leszóltok,de mégsem tettétek.

Tudom túl sokat idegeskedek és parázok, megpróbálok változtatni az életfelfogásomon, és ha nem változok semmit, akkor irány a doki lesz ami lesz a barátom fontosabb mint az én hülyeségeim.

2011. ápr. 19. 15:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász-ő elmondja,hogy miért nem menstruálsz normálisan.Miután kiokosított,kezdj el szépen megbarátkozni önmagaddal.Addig,amíg nem tudsz rendesen ellazulni,addig a dugás felejtős..helyette használjátok a szátokat,egészen addig,amíg nem javulnak a dolgok..
2011. ápr. 19. 15:36
 10/17 anonim ***** válasza:

Ne a barátod legyen fontos(persze ő is), hanem elsősorban te magad, mert itt nem más személyével van a gond, hanem a sajátodéval. Egy kis parányi probléma, abszolút megoldható, de dolgozz rajta. Lazíts, olvass ilyen témában könyveket, vagy sportolj, vezesd le a feszültséget. Nem utolsó sorban szakember pszichológus segítségét is kérheted. Sok ismerősöm van, aki jár, még ha egetverő nagy problémáik nincsenek is.

És orvoshoz pedig menj el, ha ilyen rendszertelen a menstruációd.

2011. ápr. 19. 15:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!