Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a fiú elmegy a lányban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orfeus kérdése:

Ha a fiú elmegy a lányban, mennyi idő után kell éreznie, hogy vmi nincs rendben?

Figyelt kérdés
A lány szerint ez lett, igazából nem hiszi el, hogy kihúztam időbe :) 3 nap telt el, lehet már emiatt rosszulléte?
2011. ápr. 19. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. A beágyazódás minimum 8 nap a HCG megjelenése pedig +3, az előtt a rosszullétet vagy beképzeli, vagy más okozza.
2011. ápr. 19. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem menjetek biztosra és várjátok meg a kilenc hónapot. Akkor majd kiderül!
2011. ápr. 19. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Még ha ki is húztad időben ... A megszakításos védekezés nem védekezés! Vannak olyan szerencsés emberek akik évekig szerencsések ezzel a módszerrel és nem fogan belőle baba, de köztudott, hogy az előváladék is tartalmaz életképes spermiumokat! Tehát ha nem akarod, hogy a partnered így parázzon és Te sem szeretnél minden hónapban "rettegni" akkor inkább valami biztosabb módszert alkalmazzatok! Egyébként szerintem is csak beképzeli ... 3 nap után biztos, hogy nincs még komolyabb rosszullét!

22 hetes kismama

2011. ápr. 19. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hiába húzod ki, és nem élvezel bele: ha nem volt rajtad óvszer vagy nem használt a csaj tabit vagy más gyógyszert, akkor simán lehet terhes. De amúgy 3 nap után a rosszullét még nem attól van ha van.
2011. ápr. 19. 14:18
 5/5 anonim válasza:

a megszakításos módszerről nekem nem ennyire negatív a véleményem. Párommal igaz még a kapcsolatunk elején,egy fél évig így csináltuk semmi probléma nem lett,aztán lettek hasi görcseim mikor kedves emberkék bemesélték nekem a terhesség jeleit és hasonló. Jó nem biztos módszer,de bíztam egy tapasztalat emberben.Barátom volt barátnőjével si így csinált 9 hónapig mindig, 1x próbálták CSAk gumival és akkor el is szakadt...

Pasi függő szerintem. Jobban tettem hogy már tablettára váltottam,bár ott is van para hogy na bevettem vagy mégsem.. biztos megoldás sztm nincs is..elég egy kihagyás és.

2011. ápr. 19. 16:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!